Acasă Promotii HUAWEI sărbătorește Ziua Femeii cu oferte speciale la produse must-have pentru EA 

HUAWEI sărbătorește Ziua Femeii cu oferte speciale la produse must-have pentru EA 

97
0
huawei-gadgeturi-ziua-femeii

Luna martie este cea mai bună ocazia de a celebra femeile și de a aminti inovațiile pe care HUAWEI le-a introdus în premieră pe dispozitivele sale, în beneficiul bunăstării femeilor, dar și cu scopul extins de a susține un stil de viață sănătos.
 
De Ziua Femeii, gadgeturile care aduc la un loc stilul rafinat și cele mai noi tehnologii destinate sănătății pot reprezenta cele mai potrivite cadouri pentru EA. De aceea, HUAWEI Store România a pregătit în perioada 1-10 martie reduceri speciale și multe alte surprize în categoriile ceasuri inteligente, căști și telefoane.

„De Ziua Femeii, vrem să arătăm încă o dată că tehnologia face casă bună atât cu stilul de viață sănătos, cât și cu moda. Direcția de brand HUAWEI, Fashion Forward, a marcat introducerea design-ului high-end pe dispozitive inteligente cu funcții care îmbunătățesc la propriu experiențele utilizatorilor. Fie că vorbim despre antrenamentele sportive, well-being sau productivitate, scopul nostru a fost și rămâne acela de a oferi cele mai înalte standarde prin device-uri cu capabilități tehnice de excepție care pot deveni în mod natural accesorii statement pentru ținute stylish”, a declarat Ana Macsim, Marketing Manager HUAWEI România. 

HUAWEI WATCH GT 4 și HUAWEI FreeClip, cadourile perfecte pentru EA

Ziua Femeii este ocazia ideală de a celebra reușitele femeilor din diverse domenii, inclusiv cel al tehnologiei, dar și momentul cel mai potrivit pentru a susține pasiunile lor. Familia de ceasuri inteligente HUAWEI WATCH GT 4 a fost dezvoltată cu mare atenție la detalii, atât la nivel de aspect, cât și din punct de vedere al funcțiilor pe care le aduce. HUAWEI WATCH GT 4 a marcat debutul unor specificații cu totul noi, care au rolul de a îmbunătăți felul în care femeile își pot gestiona mai bine sănătatea. Ceasurile inteligente din această generație au funcții prin care se pot monitoriza cu exactitate parametri legați de menstruație, calitatea somnului, nivelul de stres, arderea caloriilor sau ritmul cardiac.  În plus, HUAWEI WATCH GT 4 este un adevărat antrenor personal la încheietura mâinii, datorită suportului pentru peste 100 de activități sportive diferite, inclusiv alergare, clclism, înot, fotbal, tenis, baschet sau padel. 
 
HUAWEI FreeClip sunt primul model de căști open-ear din portofoliul companie. Se prind de ureche exact ca niște clipsuri sau ca niște cercei, iar noul sistem de prindere, C-bridge Design, reprezintă o premieră în întreaga industrie. Are rolul de a asigura un confort maxim în timpul utilizării chiar și pentru perioade lungi de timp. Greutatea căștilor este echilibrată perfect, fiecare dintre ele cântărind doar 5.6 grame. Foarte ușor de asortat la orice ținută, HUAWEI FreeClip îmbină utilul cu plăcutul, în timpul activităților, indiferent că este vorba de ședințe online prelungite, lecții de yoga sau de fitness sau atunci când sunt folosite pentru muzică, audiobook-uri, filme și podcast-uri.   

HUAWEI P60 Pro pune în lumină orice poveste despre EA

Produsele HUAWEI sunt realizate și pentru a încuraja creativitatea și productivitatea, iar flagshipul HUAWEI P60 Pro asigură o experiență holistică la toate nivelurile. Design-ul unic cu textură de perlă, camera Ultra Lighting XMAGE premiată la nivel global și bateria rezistentă cu funcție de încărcare rapidă la 88 W ajută acest smartphone să pună în lumină orice poveste despre EA.
 
Extrem de redutabile la capitolul foto și impresionante din punct de vedere al design-ului sunt și telefoanele din Seria HUAWEI nova 11. Marginile plate și ultra-subțiri, de doar 6.88 mm, și camera frontală cu unghi ultra-larg de 60 de MP, ideală pentru portrete, asigură experiențe sofisticate de utilizare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.