Acasă Promotii Black Friday 2013 la eMAG: 10 noiembrie!

Black Friday 2013 la eMAG: 10 noiembrie!

62
0
black-friday-2023

Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, are loc în România în noiembrie, de regulă în a doua zi de vineri a lunii, însă sunt magazine care au început deja perioada marilor reduceri.

Data și perioada reducerilor în România nu corespund, însă, cu cele din SUA, unde Black Friday este organizat anual în vinerea care urmează Zilei Recunoștinței. Mai exact, ziua de Black Friday american va fi pe 24 noiembrie.

Black Friday la eMAG are loc în data de 10 noiembrie 2023, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri. Evenimentul se desfășoară pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagra.

Printre produsele care se vor regăsi în oferta eMAG Black Friday: televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale.

Alți mari retaileri încep, însă, mai devreme perioada reducerilor. De exemplu, Flanco a anunțat că Black Friday va fi organizat în perioada 27 octombrie – 30 noiembrie. Altex, un alt cunoscut retailer elctroIT, a anunțat că demarează campania de Black Friday 2023 pe 2 noiembrie. Perioada reducerilor va dura trei săptămâni, adică până pe 22 noiembrie, au anunțat reprezentanții Altex

Ce înseamnă Black Friday și cum a apărut în România

Black Friday este denumirea dată zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în SUA și cea care dă startul cumpărăturilor de Crăciun. În Statele Unite, ”Vinerea Neagră” este una din cele mai aglomerate zile de cumpărături, când americanii se pun la cozi încă de la primele ore ale dimineții, pentru a prinde cele mai bune reduceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.