Acasă Televizoare Televizoare LG CES 2024: LG va prezenta noile televizoare QNED și QNED Mini-LED

CES 2024: LG va prezenta noile televizoare QNED și QNED Mini-LED

155
0
televizoare-noi-lg-ces-2024

În cadrul CES 2024, LG Electronics va prezenta noile televizoare QNED și QNED Mini-LED. Combinate, aceste modele cu diagonala de până la 98 de inchi vor oferi suport Chromecast și programul webOS Re:New.

LG Electronics se pregătește pentru un an bogat în 2024. Producătorul sud-coreean va profita de Consumer Electronics Show (CES) 2024 din Las Vegas pentru a dezvălui CineBeam Cube, noul său picoproiector 4K. Televizoarele QNED și QNED Mini-LED vor fi, de asemenea, prezentate la spectacolul din Nevada.

Calitatea imaginii, îmbunătățită de procesorul α8 AI

Ca și în cazul CineBeam Cube, aceste televizoare vor rula webOS. Vor beneficia de procesorul α8 AI și QNED care combină tehnologiile Quantum Dot și NanoCell.

Televizoarele QNED și QNED Mini-LED vor avea panouri LCD. Pentru a doua gamă, identificăm tehnologia Mini-LED compusă din mii de diode mici care produc lumină. Acestea vă permit să afișați un contrast mai bun și un negru pronunțat, păstrând în același timp luminozitatea și bogăția culorilor ecranelor LCD. De asemenea, sunt mai eficiente din punct de vedere energetic.

LG Electronics anunță un raport de contrast de 1.000.000:1 pentru televizoarele sale QNED Mini-LED datorită celor 2.500 de zone de estompare. Dar acesta este un contrast dinamic. Rămâne de văzut care este realitatea în practică.

Ne așteptăm ca procesorul α8 AI să îmbunătățească calitatea imaginii cu algoritmii săi de învățare. Aceste elemente vor fi cu siguranță greu de cuantificat, dar cipul promite performanțe de inteligență artificială de 1,3 ori mai rapide, grafică de 2,6 ori mai rapidă și viteză de procesare de 1,6 ori mai mare decât televizoarele actuale de la LG Electronics.

Chromecast, în sfârșit!

Modelele QNED și QNED Mini-LED ale producătorului vor fi disponibile în diagonalele 43, 50, 55, 65, 75, 86 și 98 de inchi. Dotate cu webOS, vor beneficia de programul Re:New care acorda un upgrade la cea mai recenta versiune Smart TV a webOS. Televizoarele QNED Mini-LED 8K lansate în 2022, seria QNED99 și QNED95, vor fi și ele eligibile. În viitor, acest program webOS Re:New va fi implementat pentru alte televizoare din gama QNED. Utilizatorii vor beneficia de cea mai bună experiență posibilă în următorii cinci ani.

În cele din urmă, Chromecast va fi disponibil. Până acum, LG oferea doar suport Apple AirPlay 2. Soluția Google va fi așadar disponibilă în Coreea de Sud în 2024 pentru a transmite conținut de pe un dispozitiv Android, o caracteristică bună și practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.