Acasă Accesorii CES 2024: Microsoft lansează tastatură cu AI Copilot!

CES 2024: Microsoft lansează tastatură cu AI Copilot!

155
0
tastatura-microsoft-ai-copilot

Microsoft anunță primele tastaturi Windows cu un buton special în plus, primul adăugat din 1994 până în prezent. Este butonul dedicat asistentului Copilot pentru serviciile de AI și va fi plasat la dreapta tastei „Space”. Microsoft spune că 2024 va fi „anul PC-lui cu AI”. În 1994 a fost adăugat pe tastatură butonul Start.

Primele tastaturi Windows cu butonul AI Copilot vor fi prezentate zilele următoare, la târgul CES Las Vegas. Apăsarea butonului va însemna lansarea serviciilor Windows Copilot care se folosesc de tehnologii AI pentru a-i ajuta pe useri să ducă diverse sarcini la bun sfârșit pe computer (să scrie e-mail-uri, să facă sumarul unor texte lungi, să adauge date în calendar, să modifice poze).

Sunt milioane de useri ai Copilot, dar Microsoft, prin adăugarea acestui buton, mizează pe faptul că acest Copilot va deveni foarte des folosit și va ajunge să fie un serviciu „mainstream”.

Microsoft spune că 2024 va fi „the year of the AI PC” și insistă pe faptul că tehnologiile de inteligență artificială sunt, pas cu pas, integrate în tot mai multe produse ale companiei.

Microsoft a lansat în septembrie Copilot, sub sloganul „your everyday AI companion”. În noiembrie anunța că, pentru simplificare, Bing Chat și Bing Chat Enterprise se vor rebrandui în Microsoft Copilot.

Microsoft spune că aceste noi produse cu AI vor fi extrem de importante pentru utilizatorii de PC-uri, fiindcă pe desktop și laptop se creează foarte mult conținut și soft-urile cu AI vor fi din ce în ce mai utile în acele operațiuni. Cei care nu au activat Windows Copilot vor fi duși la „Windows search” prin apăsarea noii taste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.