Acasă Inteligenta Artificiala E-MIL, primul prezentator virtual din România!

E-MIL, primul prezentator virtual din România!

363
0
E-MIL-asistent-virtual

Din 14 decembrie, pe sport.ro și pe canalele social media ale site-ului, cele mai importante știri sportive ale zilei vor fi aduse în fața cititorilor într-un nou format, unic în România. Gazdă va fi E-MIL, primul prezentator virtual, creat cu ajutorul inteligenței artificiale.

De luni până vineri, E-MIL va prezenta Pastila de Sport – ce le va aduce cititorilor cele mai proaspete informații din lumea sportului, într-un format realizat în premieră. Cu ajutorul aplicațiilor AI, cele mai relevante noutăți din sport vor fi sumarizate și transformate într-o pastilă de două minute, prezentată de un personaj virtual. Fiecare mișcare din fotbal, handbal, tenis și alte sporturi va fi urmărită cu atenție de E-MIL, în Pastila de Sport.

Salutare tuturor pasionaților de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunț că voi fi gazda emisiunii ‘Pastila de Sport’ de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete și captivante informații din lumea sportului în fiecare zi, de luni până vineri. Cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială, vom aduce în fața voastră cele mai noi și relevante știri din diversele domenii sportive. Fiți alături de mine și vă promit o experiență informativă inedită și captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de inteligența artificială, citat de protv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.