Acasă Telefoane Mobile Telefoane Apple iPhone 15: USB-C, 48 MP și dynamic island!

iPhone 15: USB-C, 48 MP și dynamic island!

151
2
iphone-15-culori

Apple a prezentat iPhone 15 și 15 Plus și, așa cum era de așteptat, este în mare parte o altă actualizare iterativă, dar cu câteva funcții noi frumoase și interesante. Acestea fiind spuse, cea mai mare schimbare va afecta, fără îndoială, foarte mulți cumpărători. Apple își ia rămas bun de la portul Lightning pe care l-a introdus în 2012 pe iPhone 5. În locul lui, așa cum era de așteptat, noul iPhone 15 va veni echipat cu USB-C.

După cum era de așteptat, USB-C va putea transfera energie, dar și conținut multimedia audio și video, iar un cablu USB-C pentru încărcătorul Apple Watch vă va permite să vă alimentați ceasul prin bateria iPhone-ului. Ca și anul trecut, iPhone 15 și 15 Plus includ ecrane de 6,1 inci și, respectiv, 6,7 inci. O altă schimbare majoră ține de afișaj a cărei luminozitate va crește la 2.000 de nit, în timp ce redarea video HDR ajunge la 1.600 de nit.

Camera de 48 MP

Camera primește și unele îmbunătățiri notabile. Deși există încă doar două lentile, telefonul are acum același senzor de 48 MP pe care Apple l-a introdus pentru prima dată pe iPhone 14 Pro. Există, de asemenea, un nou mod portret, care este activat automat atunci când vă vede concentrându-vă asupra unei persoane sau a unui animal de companie.

Deloc surprinzător, iPhone 15 este motorizat de procesorul A16 Bionic pe care Apple l-a introdus pe iPhone 14 Pro. Nu este o mare surpriză, având în vedere că cipul A15 are acum doi ani, deși este încă destul de puternic.

Ca de obicei, iPhone 15 vine în cinci culori: negru, albastru deschis, verde mentă, galben deschis și roz (interpretări subiective). Prețul este neschimbat față de anul trecut: iPhone 15 va costa 799 USD, iar 15 Plus va costa 899 USD, ambele cu 128 GB de stocare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.