Acasă Laptopuri Laptop ASUS Laptopul de gaming ROG Zephyrus G16 (2024) cu ecran OLED ajunge în...

Laptopul de gaming ROG Zephyrus G16 (2024) cu ecran OLED ajunge în România

146
0
zephyrus_g14_g16

ASUS Republic of Gamers (ROG) anunță disponibilitatea pe piața românească a noului laptop de gaming Zephyrus G16 (2024), ce se evidențiază atât prin performanțele de vârf, cât și prin formatul subțire și ușor. Carcasa acestuia este realizată dintr-un monobloc din aluminiu prin prelucrare la CNC, iar banda de iluminare Slash permite personalizarea capacului. Laptopul este disponibil în culorile Eclipse Gray și Platinum White, prețurile pornind de la aproximativ 11.349 de lei.

Zephyrus G16 este echipat cu ecranul ROG Nebula, un panou OLED extrem de precis din punct de vedere cromatic, compatibil G-SYNC® pentru experiențe de gaming incredibile. Răcirea ultra-eficientă, ce include trei ventilatoare, metal lichid și cameră de vapori pe anumite configurații, îi permite lui Zephyrus G16 să dezvolte o putere de neegalat în ciuda designului ultra-portabil, bazându-se pe procesorul ce urcă în gamă până la Intel® Core™ Ultra 9 și pe un GPU flagship NVIDIA® GeForce RTX 4090 Laptop.

Zephyrus G16 are un profil de doar de 1,49 cm și cântărește aprox. 1,85 kg.

Noul șasiu din aluminiu oferă combinația perfectă între reducerea greutății, rigiditatea structurală și creșterea spațiului din interior. Acesta a permis și integrarea unor difuzoare mai mari și mai puternice, cu un răspuns superior al basului până la 100 Hz. Fiind cu 25% mai mari decât pe generația anterioară, difuzoarele permit o creștere a volumului de 47%, pentru experiențe audio cât mai captivante. De asemenea, tastele individuale sunt mai mari, iar touchpad-ul este mai spațios. Banda de iluminare Slash – ce urmează o diagonală pe capac – oferă diverse secvențe animate și multiple posibilități de personalizare.

Zephyrus G16 dispune de un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core™ Ultra 9 185H cu putere de procesare AI de 11 TOPS, alături de o placă grafică până la NVIDIA GeForce RTX 4090 pentru laptop, pentru o performanță incredibilă în toate jocurile și aplicațiile creative actuale. Cu suport AI dedicat pentru instrumente precum Omniverse® și Stable diffusion, utilizatorii pot sări peste listele de așteptare din cloud și să genereze imagini în doar câteva secunde pe computerul local. Proiectele de editare video și randare 3D sunt mult mai rapide cu accelerarea AI, consumându-se în același timp mai puțină energie pentru o durată mai lungă de viață a bateriei. Cu acces complet la cele mai recente tehnologii accelerate de AI, configurația hardware a lui Zephyrus G16 poate susține cu ușurință cele mai recente aplicații de creație și jocuri fără a se supraîncălzi.

Modelele Zephyrus G16 echipate cu o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4080 pentru laptop sau NVIDIA GeForce RTX 4090 pentru laptop sunt dotate cu o cameră de vapori personalizată, folosind două ventilatoare adecvate hardware-ului de top.

Primul laptop de gaming ROG OLED cu ROG Nebula Display

ROG Zephyrus G16 integrează un display OLED cu rezoluție 2.5K și timp de reîmprospătare de 240 Hz, oferind atât fidelitate vizuală, cât și calitatea imaginii în jocurile rapide. Prin parteneriatul realizat de ROG cu Samsung și NVIDIA, panoul OLED de top dispune de suport G-SYNC, oferind o claritate incredibilă a mișcării chiar și atunci când framerate-urile scad pe moment.

Panourile OLED ROG Nebula Display le oferă jucătorilor tot ce au nevoie din perspectiva imaginii pentru o experiență desăvârșită. Raportul de aspect este de 16:10, au certificare VESA DisplayHDR™ True Black 500 și un raport de contrast uimitor de 1,000,000:1. Cu negrul pur redat de un pixel OLED, conținutul HDR și jocurile vor străluci cu adevărat. Ecranul lui ROG Zephyrus G16 oferă o acoperire de 100% a spațiului de culoare DCI-P3 și o precizie Delta E < 1, fiind ideal și pentru creatorii de conținut care au nevoie de o acuratețe superioară a culorilor. Pentru jucători, timpul de răspuns incredibil de rapid de 0.2 ms de la gri la gri elimină practic efectul de ghosting și oferă cea mai clară imagine posibilă cu fiecare reîmprospătare a ecranului.

Disponibilitate și prețuri

Prețurile pornesc de la aprox. 11349 de lei (GU605MV-QR126) și variază în funcție de configurație și de ofertă. Echiparea de top disponibilă pe piața românească – GU605MY-QR036 cu Intel® Core™ Ultra 9 185H, NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU, 32 GB LPDDR5X RAM, 2TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 Performance SSD – poate fi achiziționată cu aprox. 20499 de lei. ROG Zephyrus G16 (2024) este livrat cu un abonament inclus Xbox Game Pass Ultimate pe trei luni, oferind acces la o bibliotecă de sute de jocuri. Lista configurațiilor este disponibilă la adresa  https://rog.asus.com/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.