Acasă Laptopuri Laptop Lenovo Lenovo Legion 9i, primul laptop cu sistem de răcire cu lichid!

Lenovo Legion 9i, primul laptop cu sistem de răcire cu lichid!

54
0
Lenovo-Legion-9i

Lenovo prezintă în premieră în România două noi produse de gaming, Lenovo Legion Go, o consolă portabilă de gaming și Lenovo Legion 9i, primul laptop de gaming din lume cu sistem integrat de răcire cu lichid, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

Legion 9i, primul laptop de gaming din lume cu sistem integrat de răcire cu lichid

Legion 9i este primul laptop de gaming din ecosistemul Lenovo Legion, și din lume, cu sistem integrat de răcire cu lichid și cu un chip AI, conceput pentru gameri și creatorii de conținut cu nevoi grafice complexe și solicitante. Legion 9i completează gama Lenovo Legion, care include și seria Lenovo Legion Pro destinată jucătorilor profesioniști, seria Lenovo Legion Slim pentru jucătorii care apreciază agilitatea, și gama de ecrane și periferice Lenovo Legion.

Acest laptop redefinește luxul în segmentul laptopurilor de gaming și este ușor, datorită capacului din carbon forjat și esteticii unice, cântărind doar 2,5 kg. Este dotat cu procesor Intel Core i9-13980HX de a 13-a generație, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 și 64 GB de memorie RAM Dual Channel DDR5 cu overclock la 5600 Mhz sau 32 GB memorie rapidă RAM Dual Channel DDR5 cu overclock la 6400 MHz.

Sistemul integrat de răcire cu lichid Legion Coldfront Liquid

Sistemul integrat de răcire cu lichid Legion Coldfront Liquid, primul de acest fel pe un laptop de gaming, permite utilizarea unui TDP de maxim 230 W pe această platformă. Sistemul, proiectat împreună cu Cooler Master, rulează peste VRAM GPU pentru a gestiona căldura emanată în sesiunile de joc intense și pornește atunci când placa video atinge o temperatură de 84°C, pentru a o răci.

Împreună cu sistemul de răcire cu aer adaptat AI, cu trei ventilatoare și 6.333 de orificii de admisie individuale, Lenovo Legion 9i menține o temperatură optimă, chiar și în timpul celor mai solicitante sesiuni de jocuri și de creare de conținut. Pentru a integra greutatea suplimentară a sistemului personalizat de răcire cu lichid, inginerii Lenovo au proiectat un capac exterior inovator, realizat din fragmente de carbon forjat, fiecare laptop Lenovo Legion 9i având astfel un design unic al capacului.

Ecranul Lenovo PureSight 3.2K Mini-LED 16:10 este foarte performant, cu o rată de reîmprospătare variabilă de 165 Hz. Utilizatorii pot comuta între zonele de culoare DCI-P3 și sRBG din software-ul X-Rite preinstalat, deoarece culorile ecranului sunt calibrate din fabrică. Funcția Smart FPS a chipului Lenovo LA-2 AI interacționează cu display-ul pentru a urmări numărul de cadre pe secundă și pentru a ajusta automat performanța GPU și CPU, asigurând o rată optimă de cadre pe secundă indiferent de scenariul de joc.

Lenovo Spectrum AI Sync

Lenovo Spectrum AI Sync oferă 16M de culori pe banda RGB frontală și tastatură, care reacționează dinamic la indicii din jocuri, filme sau audio, pentru o experiență captivantă. Mai mult decât atât, software-ul Tobii Horizon urmărește mișcările capului pentru o vizualizare extinsă în joc.

Lenovo Legion 9i este echipat cu o baterie de 99,99 Whr care poate fi încărcată atât prin intermediul adaptorului subțire de 330 W, cât și cu ajutorul adaptorului Type-C de 140 W, ambele fiind incluse în cutie. Conectivitatea Wi-Fi 7 și Bluetooth 5.3 este obținută prin intermediul cardului Wi-Fi Filogic 380 de la MediaTek, cu o viteză de până la 6,5 Gbps.

Lenovo Legion 9i vine cu Windows 11 și cu un abonament de trei luni la Xbox Game Pass Ultimate, astfel încât gamerii să se poată bucura de sute de jocuri de înaltă calitate încă de la achiziționare. Driver-ul Nahimic de la SteelSeries oferă un avantaj suplimentar în timpul jocurilor, datorită sunetului 3D imersiv, care le permite jucătorilor să își audă mai clar colegii de echipă. Jucătorii care fac streaming vor aprecia controalele de egalizare și reglare, care sunt foarte ușor de folosit.

Aplicația software Lenovo Vantage pune la dispoziție o suită suplimentară de instrumente all-in-one, inclusiv dashboard-uri care arată performanța în timp real, controale de overclocking, precum și funcții inteligente de control al ventilatorului. De asemenea, cu Legion Arena, disponibilă în fiecare dispozitiv Lenovo Legion pot fi accesate toate jocurile preferate dintr-un singur loc. Legion Arena simplifică experiența de joc și permite vizualizarea și gestionarea bibliotecii care conține jocuri de pe diferite platforme. De asemenea, prin intermediul serviciului opțional Lenovo Premium Care, utilizatorii pot beneficia de asistență tehnică de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.