Acasă Business Tech Revolut mărește comisioanele la transferuri pe carduri non-Revolut!

Revolut mărește comisioanele la transferuri pe carduri non-Revolut!

55
0
comisioane-revolut-transferuri-carduri-non-revolut

Revolut și-a anunțat clienții cu privire la modificarea mai multor comisioane, cea mai importantă măsură fiind introducerea unui comision minim pentru orice transfer către un alt card non-Revolut.

În prezent, Revolut percepe un comision variabil de 0,7% pentru fiecare transfer instantaneu către un număr de card. Acest lucru înseamnă că dacă trimiți 1.000 euro, vei plăti 1.007 euro.

Începând însă cu data de 8 ianuarie 2024, clienții Revolut sunt taxați fie cu 0,7% din valoarea tranzacție fie cu 0,2 euro – oricare dintre cele două valori va fi mai mare (în funcție de tranzacție).

Practic, oricine va trimite bani de pe cardul său Revolut pe un card non-Revolut, va plăti un comision mai mare atât timp cât suma transferată este sub 28 de euro. Cei care fac plăți de peste 28 de euro vor avea practic același comision ca până acum.

De ce se schimbă comisioanele? Verificăm constant structura comisioanelor acestora pentru a ne asigura că rămân competitive și ne acoperă, în același timp, costurile fixe”, au motivat reprezentanții Revolut recentele modificări de comisioane.

Revolut subliniază că această modificare nu afectează transferurile către alte carduri/conturi Revolut, alimentările cardului revolut, plățile la comercianți sau transferurile bancare.

Modificare de mai sus afectează clienții Revolut din țările SEPA: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia sunt țări SEPA, precum și Elveția, Regatul Unit, San Marino, Vatican, Andorra, Monaco și cele trei țări din Spațiul Economic European (SEE): Islanda, Norvegia și Liechtenstein. De asemenea, aceleași comisioane pentru SEPA se vor aplica pentru Groenlanda, Israel și Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.