Acasă Aplicatii Adio, Twitter! Bine-ai venit, X!

Adio, Twitter! Bine-ai venit, X!

322
0
adio-twitter-noua-aplicatie-x

Elon Musk a anunțat mult așteptatul rebranding al rețelei de socializare Twitter. Astfel, ne luăm adion de la twitter! Noua aplicație se va numi ”X”, iar postările X-uri. Logo-ul oficial va fi un X, înlocuind vestita pasăre albastră care a ”ciripit” atâția ani.

Miliardarul și-a schimbat poza de profil cu noul logo și a adăugat „X.com” la biografia sa de pe Twitter. Musk vrea să creeze o „super-aplicație” numită „X” – viziunea sa pentru un nou tip de platformă de socializare pe care vorbește de luni de zile despre crearea ei, citează g4media.ro.

Duminică, miliardarul a declarat că dorește să schimbe logo-ul Twitter, scriind pe Twitter: „Și în curând ne vom lua adio de la marca Twitter și, treptat, de la toate păsările”. El a distribuit apoi o fotografie cu noul brand ”X” proiectat pe partea laterală a sediului central al Twitter din San Francisco.

Musk, care a schimbat numele companiei în X Corp și a declarat că rebrandingul „ar fi trebuit să fie făcută cu mult timp în urmă”. Yaccarino a scris pe platformă că rebrandingul reprezintă o nouă oportunitate interesantă. „Acum, X va merge mai departe, transformând piața globală a orașului”.

Pasărea se numește Larry, despre care cofondatorul Twitter, Biz Stone, a declarat, în 2011, că este un tribut adus starului de baschet și legendei Boston Celtics, Larry Bird. Odată cu rebrandingul, pasărea Larry dispare. Adio, Twitter! Bine-ai venit, X!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.