Acasă Telefoane Mobile Telefoane Apple Apple Event – lansarea noilor telefoane Apple – 12 septembrie!

Apple Event – lansarea noilor telefoane Apple – 12 septembrie!

179
0
eveniment-apple
Foto: eMAG.ro

Numărătoarea inversă până la evenimentul Apple, programat pe 12 septembrie, a început deja. Cu toate că nu vom mai asista la scenarii ca cele de acum mulți ani când în fața magazinelor se formau cozi pentru a pune mâna pe noile dispozitive, interesul publicului este foarte mare. Apple va lansa noua generație de telefoane iPhone 15, dar și multe alte gadgeturi și updateuri de software. Apple mizează all-in pe noile telefoane iPhone 15 PRO și iPhone 15 Pro Max.

Cei interesați de evenimentul Apple, îl vor putea urmări transmis live, pe data de 12 septembrie, de la ora 20:00 (ora României). Prima și cea mai ușoară modalitate este prin accesarea paginii de YouTube Apple, unde va fi disponibil un livestream. Puteți accesa și site-ul oficial Apple Events de pe dispozitivele voastre sau puteți urmări din aplicația Apple TV disponibilă pe iOS, iPadOS, tvOS și macOS, informează mobilissimo.ro.

La ce să ne așteptăm mai exact de la marele eveniment Apple? Evident că toată lumea așteaptă noile telefoane iPhone 15 – modelele iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro Max și iPhone 15 Pro. Despre modelul iPhone 15 Ultra s-au făcut multe speculații, care ne duc cu gândul la ideea că va fi de fapt un rebranding la modelul iPhone 15 PRO Max. Și dacă Apple va lansa modelul Ultra ca un nou model mult mai performant, completând noua familie de telefoane iPhone 15? Misterul va fi elucidat la marele eveniment Apple!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.