Acasă Stiri Tehnologie Biletele la Loto pot fi cumpărate online!

Biletele la Loto pot fi cumpărate online!

154
0
bilete-loto-online

Pentru prima dată în istoria Loteriei Române, jucătorii pot achiziționa și online bilete la jocurile tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc. Acest lucru se poate face prin accesarea secțiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.loto.ro, anunță instituția.

Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicații online, amparcat.ro fiind prima aplicație care este în prezent disponibilă jucătorilor, anunță www.g4media.ro. Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto.

”Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți, prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei.

Am sentimentul că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor”, a anunțat Ionuț-Valeriu Andrei, director general CN “Loteria Română” SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.