Acasă Stiri Tehnologie Brandul Vivo a părăsit România!

Brandul Vivo a părăsit România!

155
0
vivo-a-parasit-romania

La 3 ani de la sosirea sa în România, Vivo a părăsit (cel puțin momentan) piața locală. Connect scrie că această mișcare s-a produs deja de ceva timp. Mai jos aveți și răspunsul oficial Vivo.

Împreună cu companiile naționale de vânzări, vivo revizuiește și adaptează în mod constant strategia de business în fiecare țară. Deocamdată, compania națională locală, adică vivo Romania, a decis să-și întrerupă afacerile în România, pentru moment. Cu toate acestea, clienții din România se pot baza, în continuare, pe produse puternice cu actualizări continue de software și servicii complete post-vânzare.”

Astfel, posesorii de telefoane vivo nu ar trebui să își facă griji cu privire la eventualele probleme de service sau update-uri de software, pentru că acestea vor fi în continuare disponibile în România. Nu cunoaștem exact motivul pentru care vivo a decis să părăsească piața locală. Deși ultimul lor telefon lansat în țara noastră, vivo x90 Pro, nu a fost primit la fel de bine ca excelentul vivo X80 Pro, producătorul avea destule telefoane la prețuri atractive și cu specificații destul de bune.

Indiciile cu privire la plecarea vivo din România au apărut deja de ceva timp, deoarece aproape niciunul dintre telefoanele lansate în ultimul an de producător nu a mai ajuns pe piața locală. De asemenea, producătorul a părăsit și alte piețe din Europa în această perioadă, precum Germania și Polonia. În țara noastră, telefoanele vivo se mai găsesc încă la unii retaileri, precum eMAG sau Geekmall. În Germania, site-ul oficial al vivo afișează un mesaj care spune că „dacă folosești un produs vivo, poți contacta în continuare serviciul nostru pentru clienți. Vei primi în continuare update-uri de software viitoare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.