Acasă Stiri Tehnologie CES 2024: ASUS a primit nouă premii pentru inovație!

CES 2024: ASUS a primit nouă premii pentru inovație!

56
0
premii-asus-ces-2024

ASUS a primit nouă premii prestigioase CES 2024 pentru Inovație. Anunțate în cadrul ceremoniei de deschidere a CES 2024 din Las Vegas, premiile celebrează inovația și excelența în diverse categorii, inclusiv Inteligență Artificială, Sănătate Digitală, Jocuri și Esports, Dispozitive Mobile și multe altele.

ASUS s-a remarcat câștigând în cadrul mai multor categorii de produse, demonstrând angajamentul față de tehnologia și designul de ultimă generație. Compania a fost onorată cu nouă distincții în patru categorii diferite. Această realizare remarcabilă subliniază recunoașterea de care se bucură ASUS în cadrul uneia dintre cele mai apreciate platforme din industrie.

„Suntem onorați să primim aceste distincții în cadrul CES 2024, subliniind astfel că urmărim cu perseverență inovația și excelența. ASUS își propune să ofere soluții inovatoare pentru problemele de zi cu zi”, a declarat S.Y. Hsu, co-CEO ASUS. „Aceste premii reafirmă angajamentul nostru în acest sens și în ceea ce privește furnizarea de tehnologii și produse de ultimă generație care să răspundă nevoilor în continuă evoluție ale utilizatorilor noștri.”

Reușita de la CES 2024 subliniază devotamentul pentru tehnologia și designul de pionierat de care ASUS a dat dovadă de nenumărate ori, lucru evidențiat de prestigioasele premii pentru inovație primite în diverse categorii de produse. Îmbinând perfect tehnologia futuristă cu designul modern, ușurința de utilizare și responsabilitatea față de mediu, ASUS continuă să stabilească repere pentru industrie, promițând utilizatorilor progrese revoluționare care au ca prioritate atât inovația, cât și un viitor sustenabil.

Premiile ASUS, la CES 2024

  • Gaming & Esports – ROG Matrix Platinum GeForce RTX 4090
  • Dispozitive mobile, accesorii și aplicații – ROG Ally
  • Periferice și accesorii pentru calculatoare – 2023 ROG Flow Z13 RMT02 (GZ301VIC); 2023 ROG XG Mobile (GC33); Seria ROG Swift OLED + ROG Aura Light Bar + ROG Desk Arm
  • Hardware și Componente pentru calculatoare – ROG Swift OLED PG49WCD; ZenScreen Fold OLED MQ17QH; Tastatura de gaming ROG Falchion RX Low Profile; ASUS Zenbook Duo (2024) UX8406MA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.