Acasă Componente calculatoare Placi Video CES 2024: placa video ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF Edition!

CES 2024: placa video ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF Edition!

112
0
rog-strix-geforce-rtx-4090-btf-edition

Placa grafică ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF Edition păstrează toate caracteristicile puternice ale modelului ROG Strix RTX 4090 standard, introducând, în același timp, un conector PCIe de mare putere compatibil cu noul slot de pe placa de bază ROG Maximus Z790 Hero BTF.

Acest design inovator elimină necesitatea unor cabluri de alimentare vizibile cu 8 sau 16 pini pe placă, simplificând traseul cablurilor și reducând firele expuse. Structura BTF avansată adaugă un suport suplimentar pentru a preveni deformarea, asigurând atât aspectul estetic, cât și integritatea structurală.

În completarea eco-sistemului Advanced BTF, carcasa ROG Hyperion GR701 BTF Edition oferă o gestionare perfectă a cablurilor pentru a completa soluția cu conectori ascunși.

În concluzie, eco-sistemul ROG BTF îmbunătățește estetica ROG, integrând inovații inginerești pentru o experiență PC DIY mai ușoară, mai rapidă și mai curată. Cu caracteristici revoluționare în fiecare componentă, ASUS continuă să împingă limitele construcției de PC-uri DIY, oferind utilizatorilor o experiență elevată și plină de satisfacție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.