Acasă Monitoare ASUS Monitoare ASUS Gaming CES 2024: monitoare ASUS ROG Swift OLED!

CES 2024: monitoare ASUS ROG Swift OLED!

110
0
rog_swift_oled_pg39wcdm_scenario

Prezentarea modelului ROG Swift OLED PG39WCDM marchează un alt salt semnificativ în tehnologia jocurilor captivante. Acest monitor de gaming OLED curbat ultra-wide (3440 x 1440) de 39 de inchi, la 240 Hz și cu o curbură 800R, arată dedicarea ROG pentru depășirea limitelor tehnologiei de afișare în gaming.

În plus, ROG Swift OLED PG32UCDP este primul monitor de gaming dual-mode din lume, cu o funcție Frame Rate Boost care le permite utilizatorilor să treacă de la 4K la 240 Hz până la FHD la 480 Hz în orice moment. Noua gamă e completată de ROG Swift OLED PG27AQDP, cel mai rapid monitor de gaming OLED de 480 Hz.

Echipate cu tehnologia ROG OLED de generația a treia, cu cea mai recentă tehnologie META și cu tehnologia ELMB, noile ecrane Swift aduc o îmbunătățire de 30% a vârfului de luminozitate și o îmbunătățire de 20% a unghiului de vizualizare, depășindu-și predecesorii. Radiatorul personalizat nu numai că reduce temperaturile de funcționare, dar protejează și împotriva burn-in-ului, asigurând longevitatea ecranului OLED.

ROG Swift OLED oferă imagini uimitoare pentru o experiență de joc captivantă

Cu un vârf de luminozitate de 1300 de niți și compatibilitate DisplayHDR True Black 400, ROG Swift OLED oferă imagini uimitoare pentru o experiență de joc captivantă. Un timp de răspuns remarcabil de 0,03 ms, cu o compatibilitate AMD FreeSync Premium Pro, facilitează imagini fluide, fără rupturi, cu latență redusă. Tehnologia Extreme Low Motion Blur (ELMB) permite mișcări și mai clare în jocurile cu ritm alert.

ROG Swift OLED PG39WCDM cu Smart KVM încorporat permite utilizatorilor să controleze perfect două dispozitive cu o singură tastatură și un singur mouse, iar conectivitatea USB 3.2 permite transferurile rapide de fișiere. Opțiunile de conectivitate extinse includ DisplayPort, HDMI (v2.1) și USB-C cu Power Delivery de 90 W, făcând din ROG Swift OLED un hub versatil pentru configurațiile de jocuri. Alături de aceste caracteristici revoluționare, monitorul include kitul ROG VESA pentru o montare ușoară pe perete sau separatoare de birou. Cu o curbură a panoului de 800R, ROG Swift OLED se impune ca fiind cel mai curbat monitor disponibil, oferind o experiență de gaming cu adevărat captivantă.

Toate cele trei modele noi sunt dotate cu tehnologia ROG Gaming Artificial Intelligence cu Dynamic Shadow Boost, Dynamic Crosshair, Variable Overdrive 2.0, Dynamic GameVisual (în anumite modele) îmbunătățesc experiența utilizatorilor în jocuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.