Acasă Sisteme PC CES 2024: ROG NUC – putere de gaming compactă!

CES 2024: ROG NUC – putere de gaming compactă!

110
1
rog-nuc

În domeniul PC-urilor cu format mic, ASUS stabilește standardul pentru inovație, exemplificat de revoluționarul ROG NUC. Mergând dincolo de un sistem de gaming obișnuit, PC-ul – cu numele de cod Scorpion Canyon – reprezintă o putere de gaming compactă, oferind libertatea de a juca oricând și oriunde. ASUS, cunoscută pentru experiențele de gaming excepționale oferite, își menține această reputație cu ROG NUC.

În esență, ROG NUC exploatează puterea procesoarelor Intel Core Ultra 7 sau Core Ultra 9 pentru performanțe de gaming de neegalat. Performance Hybrid Architecture oferă un multitasking facil cu e-core-uri suplimentare, în timp ce Intel Thread Director și Intel Smart Cache optimizează sarcinile de lucru pentru o experiență de joc fără probleme. Împreună cu grafica discretă NVIDIA RTX 4060 sau RTX 4070, ROG NUC redă imagini uimitoare pe până la patru afișaje 4K.

ROG NUC – primul pc compact de gaming

Designul carcasei – ce nu necesită unelte pentru deschidere – permite integrarea de componente în mai puțin de 10 minute. Formatul minimalist – dimensiuni 270 x 180 x 50 mm – facilitează gamingul fără compromisuri. Totodată, ROG NUC se asociază perfect cu controlerul ROG Raikiri PRO pentru o interacțiune de gaming redefinită. Iluminarea ARGB și aplicația ROG Armoury Crate permit utilizatorilor să obțină efecte luminoase uimitoare.

Conectivitatea include HDMI 2.1a, DisplayPort 1.4, Thunderbolt 4 / USB4® Type-C, USB 3.2 Gen 2, USB 2.0 și Intel Killer™ WiFi 6E AX1690i. Compatibil atât cu Microsoft Windows 11, cât și cu distribuții Linux, ROG NUC oferă flexibilitate în ceea ce privește sistemul de operare.

ROG NUC exemplifică angajamentul ASUS pentru inovație și excelență în jocuri, pregătind terenul pentru o serie robustă de sisteme NUC de gaming. Cu designul său ultra mic, performanța extremă și integrarea fără unelte, acesta anunță o nouă eră în domeniul jocurilor pe un sistem NUC, permițând jucătorilor să aleagă cum, unde și în ce stil doresc să se joace.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.