Acasă Sisteme PC CES 2024: ASUS a prezentat ecosistemul ASUS Advanced BTF TUF GAMING

CES 2024: ASUS a prezentat ecosistemul ASUS Advanced BTF TUF GAMING

115
0
tuf_gaming_z790_btf_wifi_dsc06940

Utilizatorii pot accesa viitorul jocurilor cu cele mai recente adiții la ecosistemul ASUS Advanced BTF prezentat la Computex 2023, un sistem de conectori ascunși care permite realizarea unor construcții mai ordonate, cu mai puține cabluri vizibile. Realizată pentru performanțe fără compromisuri, noua placă de bază TUF Gaming Z790-BTF WiFi albă stabilește noi standarde în ceea ce privește designul Advanced BTF și este, de asemenea, prima placă de bază albă TUF Gaming.

Slotul său pentru plăci grafice de mare putere și radiatorul M.2 îmbunătățit oferă capabilități de top, completate de QLED cu detectare DRAM pentru o depanare fără probleme. Utilizatorii se pot bucura de o conectivitate superioară cu ajutorul antenei ASUS White WiFi Q-Antenna, experimentând în același timp o construcție elegantă și unificată datorită designului său cu conectori ascunși, perfect adaptat pentru carcasa TUF Gaming GT302 White.

Această placă de bază albă se armonizează perfect cu placa video TUF Gaming GeForce RTX 40 Series BTF White Edition, formând o unitate puternică unificată, fără a fi nevoie de conexiuni externe.

TUF Gaming GeForce RTX 40 Series BTF White Edition de la TUF Gaming GeForce RTX 40 Series BTF White Edition le permite utilizatorilor să pășească într-o nouă eră a plăcilor grafice.

Noile GPU-uri le permit să experimenteze caracteristicile excepționale ale plăcilor, care au fost complet reproiectate pentru a forma o parte centrală a ecosistemului BTF. Asta reprezintă o dovadă a angajamentului ASUS față de inovație și este expusă la standul ASUS de la CES 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.