Acasă Games Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume!

Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume!

143
0
ana-dumbrava-cea-mai-buna-jucatoare-csgo

Rădăuțeanca Ana Dumbravă a fost desemnată, pentru al doilea an la rând, cea mai bună jucătoare de Counter Strike: Global Offensive din lume, premiul fiindu-i acordat în cadrul unei gale desfășurate la finele săptămânii trecute, informează Monitorul de Suceava.

„A doua oară consecutiv, jucătoarea anului. Sunt încă în stare de șoc, nu pot exprima toate sentimentele pe care le am acum. Sunt atât de fericită să văd cât de mult sprijin am primit din partea publicului și sper că, prin acest premiu, să pot inspira generația mai tânără să-și dezvolte și să-și urmeze visurile. Vă iubesc pe toți, sper că v-am făcut mândri”, a mărturisit Ana imediat după primirea distincției.

Tânăra are 24 de ani și este jucătoare profesionistă de CS:GO din 2015, în ultimii ani adjudecându-și o serie de premii remarcabile la cele mai importante turnee de CS: GO pe plan mondial. Este cunoscută în comunitatea de gaming cu pseudonimul ANa și joacă pe poziția de AWP-er (lunetist) la echipa feminină Nigma Galaxy.

Interviul e din 2023, dar e valabil si pentru 2024

Ana Dumbravă este cea mai bună jucătoare CS:GO din lume și de 4 ori campioană mondială. În prezent, joacă pentru Nigma Galaxy, una dintre cele mai prolifice echipe din clasamentul mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.