Acasă Games GTA 6 (Grand Theft Auto 6) ar putea fi amânat pentru 2026!

GTA 6 (Grand Theft Auto 6) ar putea fi amânat pentru 2026!

86
0
gta-6-2026

Rockstar Games a confirmat că va lansa mult așteptatul GTA 6 (Grand Theft Auto 6) cândva în 2025. Ulterior, un apropiat al proiectului a menționat că jocul va putea fi practicat pe PlayStation 5 și Xbox Series S|X. Însă Kotaku.com a aflat acum că ar trebui să așteptăm mult mai mult pentru a ne arunca în Vice City pentru a doua oară.

Există posibilitatea ca GTA 6 să nu fie lansat până în 2026. Cu toate acestea, acesta pare a fi un plan de rezervă. Rockstar încă își propune să scoată GTA 6 în 2025, dar o lansare în februarie pare puțin probabilă. Jucătorii care doresc să joace pe PC vor trebui să aștepte mai bine de un an, indiferent de momentul în care jocul va ajunge pe console.

Dezvoltarea jocului GTA 6 încetinește, iar angajații Rockstar sunt sceptici cu privire la întoarcerea la birou cu normă întreagă. Rămâne de văzut dacă acest lucru va afecta sau nu lansarea noului GTA 6.

Dacă GTA 6 va fi amânat pentru 2026, se vor face treisprezece ani de la lansarea inițială a GTA 5. Se presupune că Rockstar a pus deoparte 2 miliarde de dolari pentru GTA 6, făcându-l unul dintre cele mai scumpe jocuri lansate vreodată. Aceasta include costurile inițiale de dezvoltare, bugetul de marketing și resursele pentru conținutul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.