Acasă Business Tech Predicții de la experții Zyxel privind tendințele rețelelor de calculatoare în 2024!

Predicții de la experții Zyxel privind tendințele rețelelor de calculatoare în 2024!

54
0
predictii

În peisajul dinamic al predicțiilor industriei de rețele pentru 2024, trei experți – Tri Nguyen, Shawn Rogers și Marcus Holmes – oferă informații valoroase despre aspectele cheie care modelează viitorul în zona de securitate și networking.

Tri Nguyen, Sales & Product Development Manager, precizează că în 2024 vor trebui urmărite:

  1. Implementarea accesului la rețea Zero Trust: Este de specificat importanța sporită a implementării Zero Trust Network Access (ZTNA) pentru a îmbunătăți măsurile generale de securitate.
  2. Izolarea, scanarea și securizarea rețelelor de oaspeți: Prioritizarea izolării, scanarea amănunțită și măsurile robuste de securitate pentru rețelele de oaspeți, devin extrem de importante pentru a preveni introducerea amenințărilor în rețeaua principală.
  3. Strategia de apărare pe mai multe niveluri: Pledăm pentru o abordare de apărare pe mai multe niveluri, încorporând hardware, software și soluții bazate pe cloud pentru a combate eficient amenințările în evoluție. Utilizarea tehnologiilor avansate AI pentru a monitoriza, identifica, reacționa și rezolva prompt riscurile de securitate sau comportamentele amenințătoare. Această strategie cuprinzătoare asigură o poziție proactivă împotriva potențialelor provocări de securitate în peisajul dinamic al rețelelor.

Shawn Rogers, Operations & Product Development Manager

WiFi 7 va continua să impulsioneze adoptarea internetului multi-gig, atât în afaceri, cât și acasă.  În timp ce încă puține aplicații profită de WiFi 7, oamenii vor să știe că au cel mai recent și mai rapid hardware și pot profita de acest lucru.  Pe partea de ISP (Internet Service Provider), aceasta stimulează cererea de conexiuni mai rapide la Internet, iar rețeaua dvs. de acasă și de afaceri va trebui să fie actualizată pentru a suporta viteze mai mari.

Marcus Holmes, Sales Engineer Odată cu explozia dezvoltării inteligenței artificiale, vom începe să vedem mai multe cazuri de AI utilizate pentru automatizarea proceselor de rețea.  În prezent, învățarea automată este deja implementată pentru a ajuta la analiza amenințărilor de securitate în timp real, cu toate acestea, în timp, AI va prelua rolul suplimentar de auditare a rețelelor pentru a optimiza caracteristici precum gestionarea lățimii de bandă, performanța aplicațiilor și conectivitatea la rețea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.