Acasă Telefoane Mobile Telefoane ASUS CES 2024: ROG Phone 8 și ROG Phone 8 Pro!

CES 2024: ROG Phone 8 și ROG Phone 8 Pro!

99
1
rog_phone_8_group_photo_02

Gamerii pot porni într-o călătorie revoluționară cu ROG Phone 8 și ROG Phone 8 Pro, care redefinesc excelența în materie de jocuri mobile. Acestea au tehnologie de ultimă generație, design inovator, oferind o experiență de utilizare excepțională. Concepute ca niște dispozitive puternice pentru gameri, streameri, creatori de conținut și nu numai, acestea se remarcă prin caracteristicile adaptate jocurilor.

Snapdragon 8 Gen 3

La baza lor se află formidabila platformă mobilă Snapdragon 8 Gen 3, asigurând performanțe de neegalat. Telefoanele dispun de capabilități avansate de inteligență artificială, inclusiv X-Sense 2.0, AI Grabber, căutare semantică, anularea zgomotului prin AI și multe altele, marcând un pas important în interacțiunea cu utilizatorul.

Pentru a asigura un maraton de jocuri fără supraîncălzire, telefoanele integrează mecanisme avansate de răcire internă – inclusiv Rapid-Cooling Conductor, care conduce căldura direct de la SoC la capacul din spate – împreună cu funcții AI pentru gaming, cum ar fi modul Background și X Capture, pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Baterie robustă de 5500 mAh

Fiind mai subțiri decât modelele predecesoare, telefoanele se mândresc cu o baterie robustă de 5500 mAh cu încărcare wireless, iar uimitorul ecran AMOLED Samsung E6 de 6,78 de inchi, cu o rată de reîmprospătare de 165 de Hz, oferă o experiență vizuală captivantă. Elementele personalizabile, cum ar fi logo-ul Aura RGB Lighting și mini-LED-urile Anime Vision, exprimă individualitatea.

Sistemul triplu de camere foto din spate excelează cu o cameră principală Sony IMX890 de 50 MP cu stabilizator hibrid pe 6 axe Gimbal Stabilizer 3.0; o cameră ultrawide de 13 MP cu obiectiv free-form și o cameră teleobiectiv de 32 MP cu zoom optic 3X și OIS. Tehnologia Dirac Virtuo pentru căști oferă sunet surround virtual.

Seria ROG Phone 8 sfidează presupunerile în materie de jocuri mobile, oferind performanțe nemaiîntâlnite, inovație, rezistență la apă și praf IP68 și un design subțire, care îmbină estetica cu funcționalitatea. Fie că sunt gameri dedicați sau entuziaști ai tehnologiei, aceste telefoane îi cheamă pe utilizatori să își ridice la un nivel superior experiența de gaming mobil.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.