Acasă Accesorii Dispozitive audio excepționale de la TCL

Dispozitive audio excepționale de la TCL

261
0
TCL-Soundbar-TS8132

TCL lansează pe piață noul Soundbar[1] – TS8132 care satisface cu ușurință cerințele audio ale celor mai pretențioși consumatori, ridicând cu mult ștacheta produselor de home entertainment. TS8132 încorporează tehnologia Dolby Atmos, utilizând o configurație de canal de tip 3.1.2, cu o putere audio de maximum 350W.

Oferă o experiență audio de neuitat, intensificând claritatea și inteligibilitatea dialogului, și plasează orice utilizator în mijlocul acțiunii cu ajutorul canalului central dedicat și al efectelor impresionante acționate prin cele două canale verticale și prin subwooferul wireless. Mai mult, TS8132 are și opțiunea Chromecast[2] și funcționează impecabil și prin comenzi vocale, inclusiv prin intermediul aplicațiilor precum Google Assistant, Apple AirPlay și Amazon Alexa.

* Este posibil ca designul, funcționalitățile și disponibilitatea în stoc a produselor să difere în funcție de țară / regiune


[1] Un Soundbar este un tip de boxe special conceput să fie poziționat în fața televizorului și să îmbunătățească semnificativ sunetul redat de televizor.

[2] Opțiunea Chromecast permite să distribui rapid fotografii, videoclipuri, muzică și alte tipuri de conținut de pe telefonul sau tableta preferată, direct pe televizor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.