Acasă Televizoare Televizoarele Premium Mini-LED, QLED și 4K HDR de la TCL

Televizoarele Premium Mini-LED, QLED și 4K HDR de la TCL

320
0
TCL-QLED-4K-TV-C725

În acest an, TCL introduce pe piață o serie nouă de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR, care oferă o calitate incredibilă a imaginii, revoluționând tehnologiile TV existente prin multitudinea de caracteristici noi înglobate. Având un design excepțional, care se pliază și răspunde preferințelor de consum ale generațiilor actuale, noile serii promit să ia cu asalt piața internațională.  

Pentru Europa, TCL își propune ca la finalul primului trimestru din 2021 să pună la dispoziția tuturor iubitorilor de TV & tehnologie ultima generație de televizoare 4K Mini-LED, care transformă experiența de vizionare și cea de video-gaming. Noul model de televizor este rezultatul direct al devotamentului TCL față de dezvoltarea tehnologiei Mini-LED Display.

Inovațiile nu se opresc aici. TCL va lansa și un nou televizor 4K QLED, care încorporează cea mai avansată tehnologie Quantum Dot Display, într-un pachet ce asigură un standard deosebit de calitate și divertisment ca parte a unui stil de viață inteligent și interconectat.

În ceea ce privește televizoarele 4K HDR,  TCL va lansa în acest an un nou televizor din această serie, care va cuprinde cele mai noi actualizări în materie de audio și video, respectiv Dolby Vision și Dolby Atmos[1], pentru experiențe de vizionare inegalabil de detaliate și o calitate uluitoare a sunetului.

Mai multe detalii vor fi oferite în momentul lansării oficiale a produselor în Europa, programate în prima parte a anului 2021.


[1] Tehnologia Dolby Vision & Dolby Atmos îți transformă livingul sau dormitorul într-o sală de cinema. Te bucuri de perfecțiune în materie de culori, contrast, luminozitate, detalii, precum și de un sunet surround dinamic care redă acțiunea stratificat și nuanțat, astfel că trăiești experiența cinematografică la superlativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.