Acasă Televizoare Televizor TCL Televizoare QD-Mini LED Extra Large premium și aparate electrocasnice smart de la...

Televizoare QD-Mini LED Extra Large premium și aparate electrocasnice smart de la TCL

908
0
televizoare-tcl

Măreția începe acasă – pionieri în tehnologia display-urilor, TCL catapultează divertismentul de acasă într-un tărâm nou, cu o claritate luminoasă, pe măsură ce tehnologia smart deschide calea către un viitor mai sănătos și mai inspirațional.

TCL, lider printre brandurile de electronice de larg consum și cel mai mare brand de televizoare din lume, a dezvăluit astăzi o gamă impresionantă de televizoare QD-Mini LED, extra-large și cele mai recente noutăți în materie de electrocasnice pentru o casă inteligentă, unde „acasă” capătă noi înțelesuri. TCL continuă să îmbunătățească viața de zi cu zi și să inspire consumatorii din întreaga lume cu tehnologiile sale inovatoare.

Un viitor mai strălucitor și mai plin de viață cu TCL Display Innovation – Până la 5.000+ zone FALD și luminozitate maximă de 5.000 nits

TCL continuă să redefinească divertismentul de acasă, prezentând cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED ca o nouă dovadă a angajamentului său față de calitate și inovație.

În vârful acestei categorii se află emblematicul televizor QD-Mini LED X955 de la TCL, care oferă peste 5.000 de zone FALD și o luminozitate maximă de peste 5.000 nits, oferind un nivel de detaliu și culori vibrante care redefinesc experiența de vizionare.

Echipat cu tehnologie QLED, TCL X955 produce mai mult de un miliard de culori și o gamă extinsă de culori DCI-P3 de 98%. Este alimentat de procesorul AiPQ 3.0 – cei mai recenți algoritmi AI de la TCL – care oferă claritate, contrast, suport HDR, culori și mișcări optimizate în diferite situații. Este, de asemenea, certificat de TÜV Rheinland pentru experiența sa vizuală realistă (Realistic Visual Experience).

Pe lângă calitatea excepțională a imaginii, X955 oferă performanțe audio cinematografice și are un design unic – cu 4.2.2 canale, un sistem audio Onkyo de maximum 160 W, precum și Dolby Atmos; design ultra-subțire, fără ramă și cabluri ușor de manevrat.

Seria TCL X95 va fi disponibilă în modele cu diagonala de până la 85 inchi și 98 inchi pe piețele globale2.

Completând inovatoarea serie X95, TCL a prezentat seria C95, cu noi modele remarcabile în universul televizoarelor QD-Mini LED. Atingând 2.000 atât în ceea ce privește numărul de zone de reglare locală a luminii (local dimming zones), cât și nivelul de luminozitatea maximă, seria C95 oferă echilibrul perfect între un ecran mare și o calitate remarcabilă a imaginii cu performanțe premium Mini LED și QLED. În plus, sistemul său audio Onkyo de 120 W și Dolby Atmos oferă o experiență de sunet ca la cinema.

Seria TCL C95 va fi disponibilă în modele cu diagonala de 65 inchi, 75 inchi, 85 inchi și 98 inchi.

TCL perfecționează în permanență noile sale modele de televizoare QD-Mini LED și introduce acum cel mai recent model, C755 – sau C805 în Europa, cu luminozitate maximă de 1.300 nits și VRR de 144 Hz, care stabilește noi standarde de performanță în ceea ce privește capacitățile unui televizor QD-Mini LED. Deși are o diagonală de doar 65 inchi, cele peste 500 de zone de reglare locală a luminii transformă televizorul TCL într-o alegere perfectă pentru orice utilizator.

Televizorul TCL C755 (sau C805 în Europa) este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, cu diagonale de 50 inchi, 55 inchi, 65 inchi, 75 inchi, 85 inchi și, cea mai impresionantă, de 98 inchi.

Consolidându-și poziția de lider global în universul televizoarelor cu ecran mare, TCL a prezentat un nou televizor 4K UHD – P745, cel mai recent model disponibil în modele cu diagonala de 85 inchi și 98 inchi. Noua lansare reafirmă angajamentul TCL față de un nivel de calitate ridicat, menținând TCL în topul alegerilor pentru televizoarele cu ecran mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.