Acasă Televizoare Televizor TCL CES 2024: TCL dezvăluie televizorul QD-Mini LED de 115 inchi!

CES 2024: TCL dezvăluie televizorul QD-Mini LED de 115 inchi!

117
0
TCL-QD-Mini-LED-115

TCL Electronics (1070.HK), lider de top în domeniul electronicelor de larg consum și unul dintre cele mai mari branduri de televizoare găzduiește un stand captivant la cel mai mare eveniment tehnologic din lume, CES 2024, pentru a-și prezenta tehnologia revoluționară de display, tehnologia de divertisment, dispozitivele personale de nouă generație și ecosistemul Smart Home, pregătite să modeleze felul în care publicul de pe tot globul interacționează cu viitorul tehnologiei.

În deschidere, TCL a dezvăluit descoperiri incredibile în tehnologia Mini LED, lansând cel mai recent Mini TV LED la incredibila dimensiune de 115 inchi, alături de o gamă impresionantă de dispozitive domestice avansate, tehnologie mobilă revoluționară și inovații pentru display.

Super-dimensionarea divertismentului de acasă și experiențe mai intense

Mai mulți utilizatori ca niciodată aleg ecrane TV ultra-mari, datorită numeroaselor beneficii pe care acestea le oferă pentru vizionarea cinematografică, jocurile captivante și experiențele sportive realiste. TCL, brandul numărul 1 la nivel mondial pentru televizoare de 98 inchi și autoritatea principală pentru XL Mini LED a dezvăluit cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED super-dimensionate în timpul IFA 2023 clienților europeni.

TCL înțelege importanța creării de televizoare care să maximizeze experiența de vizionare cu tehnologii de display de viitor – iar toate acestea pot fi văzute în timpul CES la standul TCL. În plus, oferind tehnologie de neegalat și susținând echipele din ligile majore prin portofoliul său amplu IP, TCL aduce spiritul sportului către milioane de clienți. TCL este mândru să fie partener oficial al Echipei Naționale de Rugby a Franței și al Echipelor Naționale de Fotbal germane, spaniole, italiene, cehe și slovace.

Când vine vorba de îmbunătățirea experienței trăite de utilizatori în casă, ecosistemul Smart Home la TCL, compus din aparate de aer condiționat inteligente, mașini de spălat, frigidere și multe altele, este proiectat pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară, mai sănătoasă și mai confortabilă.

Tehnologia mobilă centrată pe om, accesibilă tuturor

De asemenea, TCL a anunțat cele mai recente progrese care caută să facă tehnologia mai umană și 5G-ul mai accesibil. A urmat prezentarea produsului NXTPAPER distins cu premiul CES 2024 Innovation Honoree. Introducerea TCL NXTPAPER 3.0, cea mai recentă generație a tehnologiei de display de la TCL, optimizată pentru ochiul uman, demonstrează angajamentul TCL pentru îmbunătățirea experienței generale de vizionare digitală prin tehnologie avansată de protejare a ochilor și un aspect și senzație revoluționară ce amintește de textura hârtiei.

TCL a mai prezentat un portofoliu extins de tablete și o nouă linie de smartphone-uri din seria 50, cu mai multe opțiuni NXTPAPER și 5G, afirmându-și angajamentul de a democratiza 5G-ul și subliniind dedicarea TCL pentru dezvoltarea tehnologiei care se integrează fără probleme în viața noastră de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.