Acasă Aparate foto Panasonic LUMIX S 100mm F2.8 MACRO (S-E100) –  cel mai mic și...

Panasonic LUMIX S 100mm F2.8 MACRO (S-E100) –  cel mai mic și mai ușor teleobiectiv!

95
0
Panasonic-LUMIX-S-100mm

Panasonic a prezentat teleobiectivul LUMIX S 100mm F2.8 MACRO (S-E100) bazat pe standardul sistemului L-Mount. Cu un nou design optic și un motor liniar Dual Phase dezvoltat recent, noul LUMIX S 100mm este cel mai mic și mai ușor teleobiectiv mediu macro cu distanță focală fixă din lume, cântărind aproximativ 298g. Acest design ușor și compact permite o mobilitate și o flexibilitate de neegalat într-o varietate de scenarii de lucru. Beneficiind de un nou mecanism de focalizare, obiectivul obține performanțe superioare de urmărire cu autofocalizare rapidă și precisă.

Pe lângă fotografiile de aproape în mărime naturală date de distanța focală de 100 mm, noul obiectiv produce portrete impresionante, unice pentru teleobiectivele medii, folosind diafragma mare pentru a surprinde imagini de înaltă rezoluție cu un bokeh uimitor.

În plus, obiectivul funcționează silențios, datorită motorului liniar nou dezvoltat, iar fenomenul „focus breathing” este suprimat, ceea ce îl face ideal pentru înregistrarea video. Oferă, de asemenea, un control al diafragmei în micropas pentru schimbări fluide ale expunerii, precum și posibilitatea de a alege între setările de acționare liniară sau neliniară ale inelului de focalizare. Aceste caracteristici au devenit distinctive pentru obiectivele din seria LUMIX S.

Caracteristici principale

1.Cel mai mic și mai ușor* teleobiectiv mediu macro cu distanță focală fixă din lume

  • Design optic compact avansat, cu un nou sistem dublu de focalizare și un motor liniar “Dual Phase” nou dezvoltat.
  • Potrivit pentru utilizarea într-o varietate largă de situații de fotografiere, datorită mobilității sale excelente, cum ar fi fotografiile de aproape în mărime naturală sau portretele, specifice teleobiectivelor medii.

2.Rezoluție înaltă și performanță fotografică remarcabilă cu focalizare automată rapidă și precisă

  • Se distinge prin rezoluție înaltă și performanță fotografică superioară în fiecare zonă, de la centrul imaginii până la margini
  • Surprinde cu fidelitate fiecare detaliu al subiectului, creând în același timp un bokeh unic pentru teleobiectivele medii macro.
  • Performanță de autofocalizare rapidă și precisă, cu urmărire excelentă a subiecților în mișcare și focalizare silențioasă
  • Îmbunătățirile aduse la detectarea și controlul inelului de focalizare permit o focalizare mai precisă atunci când se realizează fotografii macro.
  • Funcționalitate optimă pentru producția video
  • Funcționare silențioasă datorită unui motor liniar „Dual Phase” nou dezvoltat.
  • Suprimă în mod eficient fenomenul „focus breathing”, în care unghiul de vizualizare se modifică din cauza mișcărilor în poziția de focalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.