Acasă Tablete HUAWEI MatePad 11.5 aduce performanțele unui PC într-o tabletă

HUAWEI MatePad 11.5 aduce performanțele unui PC într-o tabletă

190
0
HUAWEI-MatePad-11.5

Încă de la lansarea primei sale generații de tablete în 2013, HUAWEI a dezvoltat continuu și a adus pe piață o gamă impresionantă de astfel de device-uri. Lansarea noii HUAWEI MatePad 11.5″ face tehnologia tabletelor HUAWEI accesibilă unei întregi generații de tineri profesioniști și studenți.

MatePad 11.5 se aliniază cu preocuparea HUAWEI de a oferi o estetică de top, având un design compact care înglobează antena. Cu un ecran mare de 11.5 inchi cu rată de refresh de 120 Hz, tastatură detașabilă și sistemul de operare de ultimă generație HarmonyOS 3.1, noua tabletă pune la dispoziția utilizatorilor capabilități smart office și de entertainment de nivel înalt. Ecranul de 120 Hz HUAWEI FullView, performanța care iese în evidență și designul cu un corp metalic compact oferă aspectul, senzația și performanța tangibilă a unui device care iese cu mult din categoria de preț a MatePad. 

HUAWEI MatePad 11.5 are Corp metalic compact si design minimalist

HUAWEI MatePad 11.5″ are un design compact, cu o carcasă realizată dintr-o bucată compactă de aliaj de aluminiu, care îi conferă o formă fluidă și o textură subtilă, pusă în evidență de culoarea Space Gray. Cu o grosime de doar 6.85 mm și o greutate de 499 g, MatePad aduce în viața de zi cu zi o portabilitate de neegalat. 

HUAWEI MatePad 11.5″ are încorporată o antenă de tip CSM (Cavity Slot Magnetic) care oferă o performanță optimă a semnalului și permite o suprafață uniformă, fără obstrucționări. Acest tip de design îmbunătățește textura noii tablete, oferindu-i un aspect vizual plăcut, optimizând totodată performanța semnalului.

Ecran generos

Ecranul de 11.5-inchi HUAWEI FullView se încadrează într-un raport ecran-corp de până la 86%. Formatul 3:2, care încurajează productivitatea, permite o zonă de vizualizare mai mare raportat la formatul standard 16:9, făcând tableta ideală atât pentru sarcinile de birou, cât și pentru munca creativă.
Rata de refresh de 120 Hz și rezoluția 2200 x 1440 oferă imagini de o claritate superioară și o navigare ușoară. Totodată, mulțumită certificărilor TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) și Flicker-Free, utilizatorul poate sta în fața ecranului ore în șir fără să-și suprasolicite ochii.

Muncă simplificată cu capabilități asemănătoare celor ale unui PC

Tastatura detașabilă HUAWEI Smart Keyboard are taste cu o cursă de 1.5 mm și multiple scurtături pe care le regăsești și pe tastatura unui PC, care te ajută să redactezi mai ușor și cu mai puține apăsări. AI Voice susține conversia voce-text în numeroase limbi la doar o apăsare (Engleză, Spaniolă, Franceză, Germană, Italiană, Arabă, Poloneză, Malaieză).

HUAWEI MatePad 11.5″ rulează cel mai nou sistem de operare HarmonyOS 3.1, care vine cu o gamă generoasă de opțiuni smart office și drag and drop care ușurează munca atunci când tableta este folosită împreună cu un telefon, PC, monitor, produsele din gama HUAWEI Vision sau headset.

Noul Multi-Window îmbunătățit și App Multiplier al HarmonyOS 3.1 echipează tableta cu capabilități multi-tasking la nivel de PC. Funcția SuperHub, alături de Take Snippet permit utilizatorului să transfere texte, imagini, linkuri și fișiere între aplicații și device-uri cu un simplu drag and drop.

Tableta acceptă HUAWEI PC App Engine, care reproduce experiența PC WPS Office, pentru a îndeplini o gamă mult mai largă de cerințe office decât cele acoperite de aplicațiile mobile. Aceste caracteristici includ interfața WPS Office pentru versiunea pentru PC, window hovering, afișarea mai mulor ferestre simultan, mărirea ferestrelor și introducerea și navigarea bazate pe tastatură și mouse, dotând tableta cu un nivel cu totul nou de funcționalitate.

HUAWEI MatePad 11.5” susține, de asemenea, Multi-screen Collaboration, gestionarea folderelor mari și FollowCam, funcții care fac ședințele online, munca în mișcare și de pe mai multe dispozitive mult mai ușoară.

Puterea crescută lasă în urmă anxietatea legată de descărcarea bateriei

HUAWEI MatePad 11.5″ vine la pachet cu un procesor de înaltă performanță bazat pe un proces de fabricație de 4nm care susține o antenă duală 2×2 MIMO Wi-Fi 6 cu lungime de bandă de 160 MHz, asigurând o performanță superioară de gaming. Totodată, tableta vine echipată cu o baterie de 7700 mAh, cu autonomie de 37 de zile și încărcare rapidă la 20W, care îți alimentează nevoia de a lucra, studia și urmări filmele preferate în mișcare, fără nicio grijă.

Tendințele în consum arată că tabletele sunt folosite din ce în ce mai mult pentru lucrul la distanță și învățare. Tabletele au evoluat dincolo de a fi doar dispozitive de divertisment, iar acum acționează ca instrumente versatile atât pentru productivitate, cât și pentru relaxare. Tinerii profesioniști își doresc un dispozitiv mai ușor, mai elegant și mai versatil. HUAWEI MatePad 11.5″ face capabilitățile de birou inteligente accesibile pentru mai mulți utilizatori ca niciodată, prin introducerea unui ecran 3:2 care susține productivitatea, cu rată de refresh ridicată, software de nivel profesional și sistemul HarmonyOS 3.1 – toate într-un pachet portabil și accesibil.

Tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi este disponibilă în două variante de memorie:

6GB+128GB – doar tabletă – 1499 lei
8GB+128GB cu tastatură inclusă – 2199 lei

La comanda online, în e-shop, clienții beneficiază de livrare gratuită și rapidă la orice comandă, plata în 12 rate fără dobândă, plata cu cardul Sodexo Cadou Pass și 1% din valoarea comenzii înapoi în puncte HUAWEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.