Acasă Games Mario rămâne fără voce!

Mario rămâne fără voce!

221
0
mario-ramane-fara-voce

Charles Martinet, vocea din spatele celebrului personaj al lui Nintendo, Mario, urmează să renunțe la acest rol, a anunțat gigantul de jocuri. Actorul i-a exprimat vocea instalatorului italian în jocurile video din 1996 încoace, începând cu Super Mario 64, informează BBC. Cu toate acestea, el nu a interpretat și vocea personajului titular în filmul din acest an. Rolul i-a revenit lui Chris Pratt.

Nintendo a anunțat știrea pe X, spunând că a fost o „onoare” să lucreze cu Martinet, 67 de ani. Martinet va continua să colaboreze cu Nintendo ca „ambasador Mario” și pare mulțumit de noul său rol.

Cel mai recent joc cu eroul italian, Super Mario Bros. Wonder, a fost anunțat la începutul acestui an, iar trailerul a provocat speculații din partea unor fani, care spuneau că Martinet a fost înlocuit. Martinet a fost vocea Mario din 1996, fiind prezent în mai multe jocuri, cum ar fi seria Mario Kart și Mario Party.

Pe lângă Mario, Martinet a oferit și vocile altor personaje din seria Mario, inclusiv fratele lui Mario, Luigi, rivalii Wario și Waluigi, precum și versiunile pentru copii ale personajelor, anunță digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.