Acasă Inteligenta Artificiala GPT-4 Turbo – cel mai puternic instrument OpenAI!

GPT-4 Turbo – cel mai puternic instrument OpenAI!

40
0
GPT-4-Turbo

CEO-ul OpenAI, Sam Altman, a dezvăluit viziunea sa pentru tehnologia care alimentează ChatGPT. Acum, compania din spatele ChatGPT a arătat cum vede viitorul tehnologiei sale de inteligență artificială, conform Euronews.com.

A trecut mai puțin de un an de la ascensiunea fulgerătoare a Open AI. Odată cu lansarea ChatGPT, anul trecut, OpenAI a introdus ideea unui chatbot de inteligență artificială care poate face aproape orice. Acum, compania lansează o platformă pentru realizarea de versiuni personalizate de ChatGPT pentru cazuri de utilizare specifice.

GPT-4 Turbo

La prima conferință pentru dezvoltatori, la San Francisco, în fața unei audiențe de 900 de persoane, CEO-ul OpenAI, Sam Altman, a dat detalii și a precizat că GPT-4 Turbo este versiunea îmbunătățită a modelului său GPT-4. El susține că 100 de milioane de oameni folosesc săptămânal versiunea anterioară a acestui instrument.

GPT-4 Turbo este cea mai recentă versiune a popularului model GPT-4, despre care compania spune că este mai capabil și poate prelua informații despre evenimente mondiale și culturale chiar până în aprilie 2023, spre deosebire de versiunile anterioare, care nu puteau răspunde la întrebări de după anul 2021.

GPT-uri personalizate

Șeful OpenAI a dezvăluit, de asemenea, o nouă linie de produse chatbot, care pot fi personalizate pentru o varietate de sarcini și pot funcționa ca un asistent. Aplicațiile AI, numite GPT, pot preda matematica, pot spune cum să spălăm rufele sau chiar cum să facem autocolante, printre alte sarcini specifice.

Compania a spus că intenționează să permită utilizatorilor să publice aceste GPT-uri într-un „magazin”, care se va deschide mai târziu în această lună. Inițial, va exista conținut de la „realizatori verificați”, dar detaliile despre cum va arăta și va funcționa magazinul sunt rare deocamdată, deși OpenAI promite să plătească creatorilor o sumă nespecificată în funcție de cât de mult sunt folosite GPT-urile lor.

Utilizatorii vor putea crea propriile versiuni personalizate de ChatGPT pentru anumite sarcini. Iar Altman a descris abordarea companiei drept „implementare iterativă graduală”, care lasă timp pentru a aborda riscurile de siguranță.

Astfel, dezvoltatorii își vor construi propriile „experiențe asemănătoare unui agent”, ceea ce presupune că ei îi pot face pe agenți să primească cunoștințe în afara sistemului, oferindu-le un control mai mare.

OpenAI susține că se poate integra o bază de date cu liste de călătorie, se poate conecta cu căsuța de e-mail a unui utilizator sau se pot facilita comenzile de comerț electronic. Fiecărui GPT i se poate acorda acces la navigarea pe web, DALL-E și instrumentul OpenAI Code Interpreter pentru scrierea și executarea software-ului.

Există, de asemenea, o secțiune „Cunoștințe” în interfața constructorului pentru încărcarea datelor personalizate, cum ar fi programul evenimentului DevDay. Cu o altă caracteristică numită Acțiuni, OpenAI permite GPT-urilor să se conecteze la servicii externe pentru accesarea datelor precum e-mailuri, baze de date și altele, începând cu Canva și Zapier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.