Acasă Stiri Tehnologie „Iron Man” a zburat la Go Tech World!

„Iron Man” a zburat la Go Tech World!

137
0
Richard-Browning-la-GoTech-World-2023

Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, și-a demonstrat abilitățile pentru prima dată în România printr-un zbor demonstrativ la expoziția Go Tech World. Supranumit si „Iron Man”, britanicul s-a echipat cu un jetpack militar și a zburat deasupra mulțimii, la Romexpo, informează euronews.ro.

Cu ajutorul costumului său, inventatorul britanic poate să zboare opt minute cu aproximativ 65 de kilometri pe oră. Richard Browning a prezentat tehnologia din spatele proiectului său și a mărturisit că a construit și un jetpack electric.

Richard Browning, inventatorul costumului: „Avem mai multe modele. După culori vă puteți da seama că acesta a fost folosit pentru exerciții militare. Avem jetpack-uri militare, medicale și de curse. Se dezvoltă foarte rapid.

Oamenilor le place ideea de a scăpa de trafic cu un astfel de echipament. Ar fi o modalitate scumpă și gălăgioasă pentru a scăpa de aglomerație. Dar, așa cum am mai spus și altora, acum o sută de ani mașinile erau considerate gunoaie în comparație cu caii. Așa că, niciodată să nu spui niciodată.

Am construit și un jetpack electric, funcționează bine, dar greutatea bateriei este prea mare. Dacă tehnologia în domeniul bateriilor se îmbunătățește, atunci niciodată să nu spui niciodată.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.