Acasă Telefoane Mobile Telefoane SAMSUNG Samsung va lansa telefonul cu funcția ”AI Live Translate Call”

Samsung va lansa telefonul cu funcția ”AI Live Translate Call”

178
0
samsung- galaxy- ai-live-translate-call

Samsung, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume, a anunțat o nouă era în lumea telefoanelo mobile, construită pe baza Inteligenței Artificiale.

Odată cu lansarea noilor modele, în 2024, Samsung promite un telefon cu funcția ”AI Live Translate Call”. Mai exact, noile smartphone-uri vor folosi Inteligența Artificială pentru a putea traduce apelurile telefonice în timp real. Va fi o funcție extrem de utilă în cazul oamenilor ce vorbesc limbi diferite.

„AI Live Translate Call” este caracteristica specială care face ca acest telefon să aibă un fel de traducător personal, ceea ce înseamnă că traducerile audio şi text vor apărea în timp real, în vreme ce utilizatorii vorbesc la telefon. Practic, cu ajutorul acestei funcții, barierele comunicaționale vor fi eliminate.

Acest model va folosi propriul sistem de inteligență artificială generativă, un chatbot pe care Samsung îl numește Gauss și pe care l-a prezentat în urmă cu câteva zile.

Sistemul AI generativ dezvoltat de Samsung Research, care se bazează pe cloud, are trei componente: Samsung Gauss Language, Samsung Gauss Code și Samsung Gauss Image. Samsung Gauss Language este un model lingvistic asemănător cu Chat GPT și poate răspunde și la întrebări. Gauss poate ajuta și la scrierea mesajelor, traducerea și rezumarea documentelor sau a articolelor foarte lungi.

Compania a menționat într-o postare pe blog că noul Galaxy AI va veni „la începutul anului viitor”, așa că ne așteptăm să fie implementat pe noile moedele Samsung Galaxy S24. Se zvonește că aceste telefoane vor fi lansate în 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.