Acasă Accesorii HUAWEI WATCH GT 4, cel mai nou flagship WATCH GT!

HUAWEI WATCH GT 4, cel mai nou flagship WATCH GT!

237
1
HUAWEI-WATCH-GT4

HUAWEI a lansat HUAWEI WATCH GT 4, cea mai nouă generație a seriei emblematice flagship WATCH GT, cu design elevat și funcții avansate de health & fitness.

Noua serie WATCH GT 4 se aliniază poziționării HUAWEI “Fashion Forward” pentru produsele din categoria wearables, ducând la următorul nivel integrarea tehnologiei cu stilul personal, oferindu-le astfel utilizatorilor opțiunea de a-și personaliza drumul spre un stil de viață sănătos și activ, dar și în tendințe.  

Odată cu noul ceas s-au lansat și o serie de noi produse de ultimă generație: căștile HUAWEI FreeBuds Pro 3, ochelarii inteligenți HUAWEI Eyewear II, eleganți și confortabili, ediția de ultimă oră HUAWEI WATCH Ultimate Gold și noile tablete HUAWEI MatePad cu upgrade PaperMatte.

Utilizatorii se pot bucura de toate funcțiile pe care noile ceasuri din seria GT le oferă, la pachet cu estetica elevată, alegând din opțiunile variate de design disponible – bezelul octogonal care iese în evidență sau cel elegant cu cadran rotund.

Încă de la început, seria HUAWEI WATCH GT a rămas fidelă spiritului pseudonimului său – „Grand Tourer”, oferind în mod constant ceasuri inteligente de înaltă acuratețe, cu funcții remarcabil de puternice. Cel mai recent HUAWEI WATCH GT continuă acest demers, oferind la rândul său, pe lângă funcții actualizate ce țin de sport și sănătate, și un design inovator pentru utilizatorii care doresc o experiență nouă și îmbunătățită în utilizarea unui smartwatch.

Noile ceasuri Watch GT4

HUAWEI WATCH GT 4 face un pas îndrăzneț în față și duce la nivelul următor designul clasic al seriei GT, adăugând elemente ingenioase la estetica geometrică a seriilor anterioare. Ceasul este disponibil în două variante: HUAWEI WATCH GT 4 46 mm, cu design octogonal caracterizat de un aspect puternic și robust, și HUAWEI WATCH GT 4 41 mm, cu un design elegant, impecabil, creat dupa modelul bijuteriilor statement rafinate.

HUAWEI WATCH GT 4 este îndeajuns de versatil pentru a se potrivi cu diferite stiluri, personalități și ocazii, fiind disponibil în 7 variante de culoare. Pasionații de tehnologie pot alege pentru modelul de 46 mm varianta cu brățară din oțel, cu cadranul integrat, cel accesorizat cu o curea din piele maro sau modelele dinamice Rainforest Green cu bezel GMT, alături de cel cu brățară din fluoroelastomer Black.

Pentru varianta de 41 mm este disponibilă brățara metalică în două tonuri tip Piano Key, brățara Milanese inspirată din rafinamentul bijuteriilor contemporane și cureaua din piele albă. Astfel, pasionații de gadgeturi și nu numai pot alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului personal și pot chiar să își personalizeze interfața ceasului în funcție de preferințe. De asemenea, au la dispoziție peste 25 000 de watchfaceuri în galerie, experimentând astfel diferite designuri personalizate.

Noul HUAWEI WATCH GT 4 oferă utilizatorilor o baterie durabilă

Noul HUAWEI WATCH GT 4 oferă utilizatorilor o baterie durabilă, cu autonomie de până la 2 săptămâni, mult peste capacitătile altor ceasuri din aceeași categorie. În plus, noul smartwatch optimizează confortul și stilul de viață al utilizatorului prin funcții suplimentare, cum ar fi noul launcher, controlul rapid al mesageriei și al răspunsurilor, precum și compatibilitatea cu aplicațiile terțe. HUAWEI WATCH GT 4 poate fi asociat cu ușurință cu dispozitive iOS și Android, prin aplicația HUAWEI Health, care poate fi descărcată de aici, protecția și confidențialitatea datelor personale fiind asigurate continuu.

Disponibilitate HUAWEI WATCH GT 4

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:
Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei
Brown (curea din piele) – 1299 lei
Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei
Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei
HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:
White (curea de piele albă) – 1199 lei
Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei
Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

1 COMENTARIU

  1. […] Laboratorul pune la dispoziție contexte și scenarii sportive în 5 zone majore de testare, acoperind mai mult de 20 de sporturi și urmărind peste 200 de indicatori fiziologici și biomecanici. Principalele 5 zone includ o piscină în contracurent, un simulator de schi, o bandă de alergare multifuncțională, o bandă de alergare echipată cu instrumente de măsurare și o sală de sport deschisă care include aparate pentru diverse antrenamente cardio. Performanța este măsurată atât de echipamentele avansate, cât și de utilizarea celor mai recente dispozitive wearable HUAWEI, cum ar fi HUAWEI WATCH GT 4. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.