Acasă Telefoane Mobile Telefoane Apple iPhone 15 Pro, așteptat în septembrie 2023!

iPhone 15 Pro, așteptat în septembrie 2023!

618
2
iPhone-15-2023

Așteptăm ca Apple să dezvăluie gama de iPhone 15 în septembrie 2023. Ca de obicei, modelele Pro sunt de așteptat să aibă o gamă mai largă de funcții noi, inclusiv un cip A17 Bionic, cadru de titan, port USB-C mai rapid și multe altele. Noul iPhone 15 Pro este așteptat să vină la pachet cu 12 funcții și modificări noi, iar mai jos aveți lista acestora:

Noile funcții și update-uri disponibile la iPhone 15 Pro

 • Cip A17: modelele iPhone 15 Pro sunt de așteptat să fie echipate cu cipul Apple A17 Bionic de ultimă generație, fabricat pe baza procesuui TSMC de 3nm pentru îmbunătățirea continuă a performanței și a eficienței. Se așteaptă ca iPhone 15 și iPhone 15 Plus standard să aibă un cip A16 Bionic.
 • Cadru din titan: la fel ca Apple Watch Ultra. Modelele iPhone 15 Pro sunt de așteptat să aibă un cadru din titan în loc de oțel inoxidabil.
 • Cadre ultra-subțiri: similar cu modelele recente Apple Watch. Se zvonește că iPhone 15 Pro are rame curbate ultra-subțiri în jurul afișajului.
 • Port USB-C mai rapid: modelele iPhone 15 Pro vor avea un port USB-C cu suport pentru cel puțin USB 3.2 sau Thunderbolt 3, conform analistului Ming-Chi Kuo, ceea ce ar face ca dispozitivele să aibă viteze de transfer de date semnificativ mai mari cu un cablu în comparație cu iPhone-urile existente cu Lightning. Kuo a spus că portul USB-C de pe modelele standard de iPhone 15 va rămâne limitat la viteze USB 2.0 precum Lightning.
 • Wi-Fi 6E: La fel ca cele mai recente Mac-uri și iPad Pro, iPhone 15 Pro va suporta Wi-Fi 6E pentru viteze wireless mai mari.
 • RAM mai mult: modelele iPhone 15 Pro vor fi echipate cu 8GB memorie RAM, conform companiei de cercetare taiwaneze TrendForce, în timp ce modelele standard vor continua probabil să aibă 6GB RAM așa cum au în prezent. Mai mult RAM poate permite aplicațiilor precum Safari să mențină mai mult conținut activ în fundal.
 • Buton de acțiune: se zvonește că modelele iPhone 15 Pro sunt echipate cu un buton de acțiune personalizabil, cum ar fi Apple Watch Ultra. Butonul ar înlocui comutatorul Sonerie/Silențios care a fost inclus pe fiecare model de iPhone din 2007. Utilizatorii ar putea probabil să aloce butonul diferitelor funcții ale sistemului, cum ar fi Sonerie/Silențios, Nu deranjați, Lanternă, Mod de consum redus, și altele.
 • Zoom optic crescut pentru iPhone 15 Pro Max: iPhone 15 Pro Max va dispune de un teleobiectiv cu periscop, potrivit Kuo. Acest lucru ar putea avea ca rezultat un zoom optic 5x-6x , comparativ cu 3x pe modelele iPhone 14 Pro.
 • Îmbunătățiri Ultra Wideband: Modelele iPhone 15 vor avea probabil un cip Ultra Wideband (numit în prezent cip U1) pentru o integrare îmbunătățită cu viitoarele căști Vision Pro de la Apple, potrivit Kuo. Noul cip ar putea oferi, de asemenea, performanțe îmbunătățite sau consum redus de energie pentru funcții bazate pe locație, cum ar fi AirDrop și Precision Finding în aplicația Find My.
 • Îmbunătățiri ale scanerului LiDAR: modelele iPhone 15 Pro vor avea un scaner LiDAR mai eficient din punct de vedere energetic, furnizat de Sony, care ar putea îmbunătăți performanța scanării în profunzime 3D pentru aplicațiile AR și fotografiile în modul Noapte, potrivit Kuo.
 • Opțiune de culoare roșu închis: O nouă opțiune de culoare roșu închis va fi disponibilă pentru modelele iPhone 15 Pro, conform 9to5Mac .
 • Extindere doar pentru eSIM: modelele iPhone 15 Pro ar putea fi compatibile cu eSIM-uri numai în Franța, potrivit MacGeneration. Apple a scos pentru prima dată suportul pentru cartela SIM fizică de la modelele iPhone 14, în SUA, anul trecut.

2 COMENTARII

 1. […] Mai sunt vreo două luni până când noile telefoane Apple – iPhone 15 PRO și iPhone 15 Pro Max vor fi lansate, dar zvonurile ne setează deja așteptările. Conform informațiilor existente, ne așteptăm la un iPhone 15 de dimensiuni standarde, o variantă Plus (6,1 și 6,7 inchi, deși ramele mai subțiri pot face afișajele din ce în ce mai mari) și iPhone 15 Pro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.