Acasă Console jocuri ASUS ROG Ally debutează pe piața românească

ASUS ROG Ally debutează pe piața românească

478
3
rog-ally

Republic of Gamers anunță disponibilitatea pe piața locală a dispozitivului portabil ROG Ally, destinat jocurilor AAA la rezoluție 1080p. Prețurile pornesc de la aproximativ 3999 lei (RC71L-NH001W).

Dispunând de sistem de operare Windows 11, dispozitivul poate reda orice joc de pe orice platformă și include 3 luni de abonament Xbox Game Pass Ultimate1. Utilizatorii se pot juca pe cont propriu, îl pot conecta la un televizor pentru a se distra cu prietenii sau pot trece la viteză maximă conectând ROG XG Mobile pentru o experiență de joc cu adevărat de top.

ROG Ally integrează procesorul AMD Ryzen Z1 Extreme

ROG Ally integrează procesorul AMD Ryzen Z1 Extreme, construit pe arhitectura „Zen” 4 cu grafică AMD RDNA 3. Ryzen Z1 Extreme rivalizează cu performanțele de gaming ale consolelor pentru acasă, oferind 8 nuclee, 16 fire de execuție și 8,6 teraflopi de putere grafică. Acesta oferă suport complet pentru tehnologiile de „upscaling” AMD FidelityFX™ Super Resolution și AMD Radeon Super Resolution, pentru performanțe excelente atât în titlurile AAA, cât și în cele indie.

Performanța de top este posibilă prin soluția termică Zero Gravity de la ROG, care utilizează două ventilatoare, un radiator cu lamele ultra-subțiri și conducte de căldură cu fricțiune ridicată pentru a asigura răcirea lui Ally indiferent de poziția în care e orientat dispozitivul. De asemenea, ROG Ally dispune de 16 GB de memorie LPDDR5 de mare viteză la 6400 MHz, 512 GB de spațiu de stocare PCIe Gen 4 și de un slot pentru carduri microSD UHS-II pentru extinderea capacității de stocare. Având interfață integrată Wi-Fi 6E, Ally va beneficia de o conexiune solidă, chiar și în rețelele aglomerate, atât în meciurile „multi-player” sau în „streaming” via Xbox Cloud Gaming sau AMD Link.

ROG Ally este echipat cu un ecran Full HD (1080p) la 120 Hz

ROG Ally este echipat cu un ecran Full HD (1080p) la 120 Hz, cu suport AMD FreeSync™ Premium, jucătorii bucurându-se de o claritate supremă a mișcărilor dinamice din jocuri, fără ruperi de cadre sau sacadări în cazul unei scăderi de FPS. Ecranul are, de asemenea, o luminozitate de până la 500 de niți, permițându-le jucătorilor să urmărească cu ușurință acțiunea în medii mai dificile, cum ar fi în aer liber. Ecranul tactil permite navigarea fără probleme pe desktop-ul Windows, atunci când jucătorii trebuie să schimbe setările sau să instaleze următorul joc.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.