Acasă Televizoare Televizoare Samsung Televizoarele Samsung The Frame primesc prima certificare Pantone Validated ArtfulColor pentru fidelitatea...

Televizoarele Samsung The Frame primesc prima certificare Pantone Validated ArtfulColor pentru fidelitatea culorilor!

89
0
CES-Pantone-certification_2

Samsung a anunțat că noua ediție The Frame 2024 a câștigat certificarea Pantone Validated ArtfulColor de la Pantone, o autoritate renumită la nivel mondial în domeniul standardelor de culoare. Această certificare evidențiază tehnologia avansată de culoare adaptivă The Frame care asigură o capacitate excepțională de reproducere a culorilor. Aceasta îndeplinește standardele riguroase impuse de Pantone pentru culorile autentice, fiind aproape imposibil de distins pentru ochiul uman în condiții standard de iluminare.

Consumatorii se așteaptă la mai mult de la The Frame. Scopul nostru este să oferim întotdeauna cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori, iar în cazul The Frame, acest lucru se realizează prin intermediul afișajului care înfățișează arta într-un mod real. Certificarea Pantone Validated ArtfulColor este o realizare importantă și vom continua să ne concentrăm eforturile către optimizarea experienței de vizionare”, spune Yongjae Kim, vicepreședinte executiv al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics.

Pantone Validated ArtfulColor

Pantone Validated ArtfulColor evaluează dacă display-ul poate simula cu fidelitate o gamă de culori Pantone Color și tonurile pielii – Pantone SkinTone, conform standardului de iluminare D65 al CIE. Acest standard se raportează la o formă de iluminare mai mult sau mai puțin echivalentă cu cea a luminii medii de la amiază în Europa de Vest sau de Nord. The Frame este primul televizor din lume care a primit această validare strictă. Poziția Samsung de lider în fidelitatea culorilor a fost recunoscută pentru prima dată în 2022 când televizoarele din gama QLED au primit certificarea Pantone Validated.

După evaluarea Samsung The Frame în lumină ambientală standardizată, am fost foarte mulțumiți de calitatea înaltă a reproducerii culorilor Pantone de pe ecran. Aceste rezultate sunt reflectate în această certificare pentru primul televizor din lume desemnat Pantone Validated ArtfulColor. Din punct de vedere vizual, putem confirma, de asemenea, calitatea reală a culorilor și a tonurilor pielii afișate în comparație cu mostrele de culoare fizice, așa cum a observat echipa noastră tehnică în timpul procesului de evaluare. Aceasta este o abilitate cu adevărat unică, cu valoare adăugată, pe care Samsung The Frame testat o are.”, a declarat Iain Pike, Senior Global Director, Product and Licensing, Pantone.

Art Mode al The Frame

Art Mode al The Frame este conceput special pentru a expune lucrări de artă și fotografii în culori realiste, în condiții standard de iluminare, cum ar fi case sau galerii. Prin selectarea Art Mode, oamenii se pot bucura de o experiență captivantă și autentică de vizionare a artei prin ajustarea inteligentă a luminozității și a nuanțelor, optimizând imaginea pentru condițiile de iluminare ambientală.

The Frame, dotat cu tehnologie de afișare QLED de la Samsung, a primit anterior aprobări Pantone Validated și SkinTone Validated pentru redarea precisă a întregii game de culori Pantone SkinTone și a unei varietăți largi de culori din cele 2.390 de variante incluse în Pantone Matching System (PMS). De asemenea, The Frame vine cu un afișaj mat ce reduce semnificativ reflexiile, dând viață colecției extinse de aproximativ 2.300 de lucrări de artă din Samsung Art Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.