Acasă Stiri Tehnologie Vânzările globale de smartphone-uri au crescut în octombrie 2023, după 27 de...

Vânzările globale de smartphone-uri au crescut în octombrie 2023, după 27 de luni de scăderi!

179
0
vanzari-smartphones-crescute

Vânzările globale de smartphone-uri au crescut în octombrie 2023, după 27 de luni de scăderi consecutive, de la an la an. Unul dintre factorii de creștere au fost influențat de redresarea pe pieţele emergente, conform Counterpoint Research, citate de Reuters, informează News.ro.

Tranzacţiile de vânzare directă, sau volumele vânzărilor cu amănuntul, au crescut în octombrie cu 5% de la an la an, potrivit raportului. ”Creşterea a fost condusă de pieţele emergente, cu o redresare continuă în Orientul Mijlociu şi Africa, revenirea Huawei în China şi debutul sezonului de sărbători în India”, a spus firma de cercetare.

Pieţele dezvoltate cu o saturaţie relativ mai mare a smartphone-urilor au înregistrat o recuperare mai lentă, a adăugat acesta. Huawei a înregistrat cea mai rapidă creştere în rândul producătorilor de smartphone-uri din China, în trimestrul al treilea, după ce firma şi-a lansat smartphone-ul Mate 60 Pro în septembrie, ceea ce a stârnit mult interes din partea consumatorilor, datorită cipului său avansat.

Octombrie a înregistrat, de asemenea, cele mai mari vânzări lunare de smartphone-uri din ianuarie 2022, se arată în raport. Lansarea seriei iPhone 15 a Apple, la sfârşitul lunii septembrie, a contribuit la creşterea vânzărilor de smartphone-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.