Acasă Stiri Tehnologie Vodafone a semnat cu Ericsson pentru extinderea rețelei 5G!

Vodafone a semnat cu Ericsson pentru extinderea rețelei 5G!

108
0
vodafone-ericsson-5g

Vodafone România creează noi oportunități de modernizare a infrastructurii sale actuale și de extindere a rețelei 5G, prin desemnarea Ericsson (NASDAQ: ERIC) ca partener-cheie 5G RAN (Radio Access Network). Ca parte a acordului pe șase ani, Vodafone România va folosi, de asemenea, tehnologia RAN a Ericsson pentru a-și îmbunătăți rețeaua mobilă existentă, ceea ce înseamnă că utilizatorii Vodafone România vor beneficia de conexiuni la Internet mai rapide, latență scăzută și de o securitate și fiabilitate sporite ale rețelei.

Dezvoltarea 5G va accelera tranziția României către o economie digitală, durabilă. Noul parteneriat redefinește standardele de conectare și face parte din strategia locală a Vodafone de susținere a antreprenorilor și comunităților.

Parteneriatul este inclus în planul multianual de investiții al Vodafone România pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de rețea și se înscrie în misiunea companiei de a contribui la dezvoltarea societății digitale, anunță economica.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.