Acasă Tablete Apple pregătește un iPad pliabil!

Apple pregătește un iPad pliabil!

143
0
apple-ipad-pliabil

Apple, care a ignorat până acum piașa pliabilelor, ar putea să se alăture segmentului în curând. Există zvonuri care spun că Apple ar pregăti un iPad pliabil în loc de un iPhone pliabil. Se pare că acum există mai multe dovezi în acest sens. O sursă apropiată de Apple susține că un iPad pliabil va intra în producție anul viitor și chiar va fi pus în vânzare până la finalul lui 2024. Potrivit unui raport al DigiTimes, Apple își pregătește și furnizorii și se alinieze pentru lansarea primului său iPad pliabil. Este posibil ca Samsung să fi avut un avans bun cu dispozitivele pliabile în ultimii câțiva ani, dar Apple pare să vizeze un alt segment, bazat pe ultimele date.

Apple va lansa un iPad pliabil până la finalul lui 2024!

Mai mulți producători de smartphone-uri au început treptat să manifeste interes pentru categoria de smartphone-uri pliabile în ultima vreme, după dominația Samsung din ultimii ani. Samsung a pus bazele segmentului de smartphone-uri pliabile. Abia la sfârșitul anului trecut și la începutul acestui an, mai mulți jucători precum Motorola și Oppo au intrat în acest segment, OnePlus fiind singurul brand care a lansat un pliabil orizontal premium de dimensiune completă, după ce Phantom V Fold de la Tecno a debutat la începutul acestui an.

Sursele din lanțul său de aprovizionare susțin că producția acestui iPad pliabil ar putea începe până la sfârșitul anului 2024, conform raportului. Deși Apple pare clar că vrea să facă parte din cursa pliabilelor, încă nu și-a prezentat designul pentru acest segment. Sursa susține, de asemenea, că Apple va experimenta mai întâi cu dispozitive mai mari, cum ar fi iPad-ul, înainte de a aplica tehnologie similară iPhone-urilor.

Sursa mai susține că Apple a ales iPad-ul în locul iPhone, deoarece iPadOS este similar cu sistemul de operare iOS al iPhone-ului. Un alt motiv pentru care Apple a ales iPad-ul pentru primul său pliabil se datorează riscurilor, în sensul că iPad-ul reprezintă o cotă mai mică din veniturile Apple în comparație cu iPhone. Dacă va eșua proiectul, pierderile nu vor fi prea mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.