Acasă Laptopuri Laptop ASUS ASUS anunță Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)

ASUS anunță Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)

211
0
asus-chromebook-vibe-cx34-flip-1

La CES 2023, ASUS a anunțat modelul ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip. Este un laptop care oferă imagini incredibil de realiste și performanțe excepționale pentru experiențe uimitoare de gaming în cloud și productivitate non-stop. Acest dispozitiv remarcabil dispune de un ecran NanoEdge captivant – cu format 16:10, rată de reîmprospătare de 144 Hz și rezoluție WUXGA. Nu lipsește tastatura cu tehnologie anti-ghosting și iluminare RGB în 4 zone și conectivitate ultra-rapidă WiFi 6E.

Carcasa lui ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip are o durabilitate certificată US MIL-STD 810H și un finisaj aparte Pearl White, care include tastele WASD cu accente portocalii pentru mai mult fler. Jucătorii pot accesa peste 1000 de jocuri prin platforme cloud de gaming precum NVIDIA® GeForce NOW™ și Amazon Luna+. ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip este echipat cu un procesor până la Intel® Core™ i7 din generația a 12-a și 16 GB RAM pentru gaming fără latență. De asemenea, are un SSD PCIe® de 512 GB, o baterie cu autonomie extinsă, paravan pentru webcam și tratamentul ASUS Antimicrobial Guard. Balamaua ErgoLift 360° rotește lin ecranul și-l poare fixa la orice unghi dorit.

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Gaming captivant din cloud

Ecranul tactil cu format 16:10, rată de reîmprospătare de 144 Hz și rezoluție WUXGA redă imagini vii și realiste. Cele trei margini subțiri NanoEdge asigură un raport ecran-corp mare pentru o suprafață vizibilă maximizată și un efect captivant. Calitatea vizuală este acompaniată de un sunet certificat Harman Kardon. Pentru redarea jocurilor pe un ecran extern mai mare, utilizatorii pot conecta un monitor 4K prin interfața HDMI® 2.1.

Iluminarea RGB a tastaturii oferă mai multe opțiuni de personalizare pentru a-i conferi modelului ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip un aspect unic. Tehnologia anti-ghosting asigură preluarea precisă a comenzilor tastate în timpul jocului.

Tehnologiile WiFi 6E și ASUS WiFi Master pentru ChromeOS asigură conexiuni fluide cu latențe mici, perfecte pentru cloud gaming. Cu WiFi 6E, ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip oferă banda de frecvență de 6.0 GHz pentru streaming video și jocuri online fără întreruperi. Această interfață superioară este optimizată de tehnologia ASUS WiFi Master pentru ChromeOS. Aceasta asigură viteze mai mari, stabilitate mai bună și o acoperire mai largă pentru a rămâne conectat de oriunde.

Pregătit pentru jocuri și productivitate

Bazat pe un procesor Intel Core i7 din generația a 12-a și pe 16 GB de memorie RAM, ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip oferă performanță și un răspuns rapid, recomandându-se utilizatorilor drept cel mai bun dispozitiv pentru jocuri în cloud, muncă și nu numai. Google Workspace și alte aplicații de productivitate disponibile în Google Playe le permit utilizatorilor să-și finalizeze rapid sarcinile de serviciu.

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip poate fi echipat cu un SSD PCIe cu o capacitate de până la 512 GB, ce oferă timpi super-rapizi de încărcare a aplicațiilor și stocare spațioasă pentru date și programe. Bateria integrată oferă o autonomie de până la 10 ore cu o singură reîncărcare, portabilul fiind pregătit pentru muncă sau gaming pe parcursul întregii zile – chiar și în mișcare.

Printre dotările suplimentare se numără paravanul fizic pentru intimitate, ce poate acoperi obiectivul camerei web, și ASUS Antimicrobial Guard, stratul aplicat ce inhibă dezvoltarea bacteriilor cu până la 99% într-un interval de 24 de ore, menținând suprafața laptopului igienică. ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip întrunește cerințele exigente ale standardului militar american MIL-STD 810H, depășind cu brio testele ce îi atestă durabilitatea și fiabilitatea.

Design rafinat

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip are un aspect elegant, cu un finisaj atrăgător Pearl White. Nu lipsește logo ASUS argintiu și detalii precum capacele tastelor WASD contrastante cu accente portocalii.

Balamaua ErgoLift 360° proiectată cu precizie de pe Chromebook Vibe CX34 Flip oferă o mișcare lină și poate fixa ecranul în orice unghi. Balamaua ridică și înclină tastatura în poziția perfectă pentru o tastare confortabilă atunci când capacul e în modul laptop. Această poziție creează un spațiu suplimentar sub laptop pentru a îmbunătăți sunetul și a permite ca un flux mai mare de aer să răcească partea inferioară a șasiului.

Facilitățile ChromeOS

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip beneficiază de ChromeOS, un sistem de operare rapid, simplu și sigur. Acesta le oferă utilizatorilor acces la Google Play, principala platformă online de aplicații, jocuri, filme, emisiuni TV, cărți și multe altele. Folosind tasta „Everything button” din partea stângă a tastaturii, totul va fi ușor de găsit și de accesat. Utilizatorii trebuie doar să atingă tasta pentru a căuta și a lansa jocul lor preferat. Titlurile jocurilor se pot fixa pe raftul de aplicații pentru a le găsi ulterior și mai ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.