Acasă Laptopuri Laptop ASUS CES 2024: ASUS a lansat seria Vivobook S – laptopuri puternice, elegante...

CES 2024: ASUS a lansat seria Vivobook S – laptopuri puternice, elegante și ușor de utilizat!

90
0
vivobook_s_16_oled

ASUS a actualizat seria de laptopuri Vivobook, care cuprinde o gamă impresionantă formată din ASUS Vivobook Pro 15 OLED și seria ASUS Vivobook S, cu performanțe excepționale și funcții de ultimă generație pentru diversele nevoi ale utilizatorilor.

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

ASUS Vivobook Pro 15 OLED oferă creativitate și jocuri perfecte cu ajutorul unor componente de ultimă generație: un procesor până la un Intel Core 9 Ultra cu AI NPU integrat, GPU NVIDIA GeForce RTX 4060 cu un comutator MUX cu latență redusă, 24 GB de memorie RAM DDR5 și un SSD NVMe de 2 TB. Laptopul se evidențiază prin tehnologia avansată de răcire ASUS IceCool Pro care permite un TDP (Thermal Design Power) combinat de până la 125 W. 

Excepționalul ecran 16:9 este un ASUS Lumina OLED 3K la 120 Hz, cu culori vii și un timp de răspuns rapid de 0,2 ms. ASUS Vivobook Pro 15 OLED include numeroase funcții prietenoase cu utilizatorul, cum ar fi controlul rotativ virtual ASUS DialPad, funcțiile de securitate ale camerei ASUS AiSense și tehnologia AI de atenuare a zgomotului pentru conferințe audio mai clare. De asemenea, oferă conectivitate versatilă și porturi I/O prin WiFi 6E, Thunderbolt 4, porturi USB-C și Type-A și HDMI 2.1. Cu elegantul și puternicul ASUS Vivobook Pro 15 OLED, creatorii și jucătorii își pot pune în valoare talentul profesionist.

ASUS Vivobook din seria S

Laptopurile ASUS Vivobook din seria S sunt dispozitive Intel Evo Edition elegante, puternice și ușoare, cu ecrane de 14, 15 și 16 inchi, care oferă experiența supremă celor care caută productivitate în mișcare și divertisment instantaneu, cu opțiuni de culori moderne și o estetică minimalistă.

Reprezintă alegerea perfectă și echilibrată pentru mobilitate și performanță. Laptopurile ASUS Vivobook S 14/15/16 Intel Evo Edition (S5406 / S5506 / S5606) sunt echipate cu procesoare Intel Core Ultra, cu un TDP de până la 45 de wați și cu o unitate de procesare neurală (NPU) încorporată, care oferă accelerare eficientă din punct de vedere energetic pentru aplicațiile AI moderne.

Versiunile cu procesoare AMD, ASUS Vivobook S 14/15/16 OLED (M5406 / M5506 / M5606)

Versiunile cu procesoare AMD, ASUS Vivobook S 14/15/16 OLED (M5406 / M5506 / M5606), sunt echipate cu procesoarele AMD Ryzen din seria 8040 cu grafică AMD RDNA™ 3, care oferă un TDP de până la 45 de wați și accelerare Ryzen AI încorporată pentru performanțe eficiente în aplicațiile AI moderne. Toate laptopurile din seria ASUS Vivobook S dispun de o tastă dedicată Copilot, care le permite utilizatorilor să acceseze fără efort instrumentele Windows 11 bazate pe inteligență artificială printr-o singură apăsare.

Imaginile realiste sunt redate de ecranele ASUS Lumina OLED de top, cu rezoluții până la 3,2K (S5606 / M5606), împreună cu rate de reîmprospătare de 120 Hz, un gamut DCI-P3 de 100% și certificare DisplayHDR True Black 600. Tastatura elegantă și confortabilă ASUS ErgoSense dispune acum de iluminare de fundal RGB ce se poate personaliza, iar touchpad-ul ErgoSense este extra-larg.

La fel ca la toate modelele ASUS Vivobook, experiența utilizatorului este prioritară: există o balama ce permite plierea la 180°, o cameră IR cu scut fizic, o gamă completă de porturi I/O și un sistem audio captivant Dolby Atmos cu puternicele difuzoare stereo certificate Harman Kardon. Aceste modele Vivobook sunt pregătite pentru zile de lucru petrecute fără încărcător, cu bateriile lor de durată excepțională și cu încărcare rapidă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.