Acasă Laptopuri Laptop ASUS CES 2024: ASUS a lansat laptopurile cu inteligență artificială!

CES 2024: ASUS a lansat laptopurile cu inteligență artificială!

107
0
laptopuri-asus-inteligenta-artificiala

Recenta achiziție strategică a liniei de produse NUC (Next Unit of Computing) de la Intel marchează un moment crucial în extinderea continuă a capacităților de cercetare și dezvoltare în domeniul AI și IoT ale companiei. Achiziția poziționează ASUS pentru a intra pe piețe cheie, inclusiv pe segmentele industrial, comercial și prosumer, consolidându-și rolul de furnizor de soluții tehnologice de top.

ASUS a prezentat o gamă impresionantă de produse inovatoare, demonstrând angajamentul de neclintit al companiei de a depăși limitele convenționale și de a oferi soluții tehnologice inovatoare. Laptopurile cu inteligență artificială dispun de cele mai recente progrese în domeniul informaticii cu ajutorul procesoarelor Intel Core Ultra. Aceste procesoare le permit utilizatorilor să gestioneze fără probleme sarcini de lucru complexe, să îmbunătățească productivitatea și să beneficieze de măsuri de securitate avansate. Noile dispozitive reprezintă mai mult decât niște simple laptopuri; ele semnifică o nouă eră de calcul intuitiv și eficient, concepută pentru a răspunde nevoilor diverse ale consumatorilor și profesioniștilor moderni.

ASUS extinde capacitatea de cercetare și dezvoltare în domeniul AI și IoT

Subliniind impactul transformator al portofoliului său de produse, ASUS a evidențiat dedicarea sa pentru a oferi experiențe excepționale care depășesc constrângerile convenționale. Compania are în vedere un viitor în care o viață inteligentă, sinceră și plină de bucurie să fie accesibilă tuturor, punând un accent deosebit pe sustenabilitate, inovație și designul axat pe utilizator.

Evenimentul a marcat, de asemenea, integrarea AI în cadrul gamei sale de laptopuri consumer și comerciale, permițându-le utilizatorilor să obțină o experiență de calcul perfectă și un echilibru îmbunătățit între viața profesională și cea privată. Încorporarea Intel Unison creează o platformă unificată, care se conectează fără probleme între diferite dispozitive, cum ar fi PC-uri, laptopuri, tablete și smartphone-uri, facilitând navigarea fără efort și accesul la fișiere și aplicații din orice locație.

Procesorul Intel Core Ultra, echipat cu o unitate de procesare neurală (NPU) axată pe AI, servește drept motor pentru accelerarea sarcinilor de lucru AI și pentru rularea programelor AI bazate pe cloud, rezultând o performanță excepțională, acordând în același timp prioritate eficienței energetice. Acest progres contribuie la prelungirea duratei de viață a bateriei, aliniindu-se la o abordare mai prietenoasă cu mediul.

Cu aceste tehnologii de ultimă oră, utilizatorii pot anticipa generarea mai rapidă de conținut, analiza simplificată a datelor, multitasking-ul optimizat și securitatea sporită, inaugurând o eră a capacităților și posibilităților de calcul fără precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.