Acasă Laptopuri Laptop ASUS CES 2024: ASUS Zenbook Duo (2024) – Inovație cu două ecrane!

CES 2024: ASUS Zenbook Duo (2024) – Inovație cu două ecrane!

115
0
zenbook_duo__2024__dual_screen_mode_1

Revoluționarul Zenbook Duo (2024) este primul laptop cu două ecrane de 14 inchi, dotat cu inteligență artificială și echipat cu două afișaje tactile OLED identice. Cu tastatura detașabilă Bluetooth® ASUS ErgoSense și touchpad-ul detașabil de dimensiuni complete, acest dispozitiv incredibil are un design axat pe utilizator, care rescrie regulile de versatilitate în mișcare. Intel Evo™ Edition combină cu măiestrie versatilitatea multitasking-ului cu o mobilitate superbă, dispozitivul având o greutate de 1,35 kg.

Ecrane 3K la 120 Hz ASUS Lumina OLED

Cele două ecrane 3K la 120 Hz ASUS Lumina OLED în format 16:10 sunt conectate printr-o balama cu deschidere la 180° pentru a extinde instantaneu spațiul vizual de lucru la o suprafață de până la 19,8 inci. Grație suportului integrat și tastaturii detașabile, acesta poate fi utilizat în poziție verticală sau orizontală pentru mai multe moduri de utilizare convenabile – Laptop, Două ecrane, Desktop sau Mod Partajare – controlate de software-ul intuitiv ASUS ScreenXpert.

Tastatura reîncărcabilă poate fi detașată pentru a permite utilizarea completă a spațiului de lucru vizual sau poate fi plasată pe ecranul inferior pentru o experiență tradițională de laptop cu clapetă. Zenbook Duo (2024) maximizează productivitatea și joaca pe tot parcursul zilei cu un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core Ultra 9 cu NPU integrat pentru accelerare AI, 32 GB de memorie LPDDR5x, un SSD PCIe 4.0 de până la 2 TB, o baterie de 75 Wh cu încărcare rapidă și durată de viață lungă și un sistem audio Dolby Atmos certificat Harman Kardon.

NPU oferă calcul AI cu latență redusă, accelerând multitasking-ul pentru a face Zenbook Duo (2024) foarte eficient pentru muncă, creativitate sau divertisment. Beneficiind de suprafața mare a ecranului, utilizatorii pot rula fără efort toate aplicațiile productive preferate – și le pot păstra la vedere – în același timp. Zenbook Duo (2024) este proiectat cu gândul la sustenabilitate și durabilitate. El încorporează o varietate de materiale reciclate și este testat în ceea ce privește durabilitatea conform standardelor MIL-STD-810H din SUA pentru a maximiza durata de viață a dispozitivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.