Acasă Laptopuri Laptop ASUS CES 2024: ASUS a lansat noile laptopuri de gaming din seria TUF!

CES 2024: ASUS a lansat noile laptopuri de gaming din seria TUF!

97
0
laptopuri-asus-tuf-2024

ASUS TUF Gaming A16 FA607 și ASUS TUF Gaming F16 FX607, două modele ce oferă o experiență de gaming portabilă fiabilă tuturor gamerilor. ASUS TUF Gaming F16 este un laptop de gaming extraordinar, conceput pentru o experiență de gaming captivantă, oferind performanțe de top, rezistență de nivel militar și afișaj avansat. Echipat cu cel mai recent procesor Intel Core i9 14900HX din a 14-a generație și cu un GPU ce urcă în gamă până la un NVIDIA RTX 4070 cu NVIDIA Advanced Optimus, sistemul face față cu ușurință și precizie sarcinilor solicitante de gaming.

Omologul său cu procesor AMD, ASUS TUF Gaming A16 FA607, dispune de un procesor AMD Ryzen 9 7845HX și de un GPU pentru laptop ce urcă în gamă până la un NVIDIA RTX 4070 cu NVIDIA Advanced Optimus, oferind performanțe excepționale pentru jocurile cu utilizare intensivă a resurselor.

Construite în conformitate cu standardele militare MIL-STD-810H

Construite în conformitate cu standardele militare MIL-STD-810H, ambele laptopuri asigură o durabilitate și o fiabilitate excepționale în timpul jocurilor intense. Designul robust include ventilatoare Arc Flow cu 84 de pale și filtru de praf pentru o disipare eficientă a căldurii, menținând performanțele optime în timpul sesiunilor de joc prelungite. TUF Gaming F16 și A16 dispun de ecrane uimitoare de 16 inchi, cu un raport de aspect 16:10 și o rată de reîmprospătare ridicată de până la 165 Hz.

Cu opțiunile de afișare FHD sau 2.5K IPS, jucătorii se pot bucura de detalii clare, culori vibrante și timpi de răspuns rapizi de 3 ms, îmbunătățite de tehnologia NVIDIA G-SYNC® pentru o experiență de joc perfectă. Laptopurile oferă un raport ecran/corp remarcabil de 90%, oferind o călătorie vizuală captivantă.

TUF Gaming A16 îmbunătățește experiența de joc cu tehnologia Hi-Res Audio și Dolby Atmos, oferind o calitate a sunetului bogată și detaliată. Acesta include o cameră HD încorporată pentru o comunicare clară în timpul jocului, un SSD PCIe 4.0 de 2 TB pentru o stocare amplă și suport Thunderbolt 4 pentru opțiuni de conectivitate versatile. Laptopurile sunt concepute pentru o performanță maximă, oferind memorie dual channel DDR5-5600 MHz și până la 2 TB PCIe 4.0 SSD pentru o activitate multitasking fără probleme și o procesare rapidă a datelor.

ASUS TUF Gaming F16 și TUF Gaming A16 exemplifică angajamentul ASUS de a oferi experiențe de gaming de top, de a depăși așteptările și de a redefini posibilitățile jocurilor portabile. Utilizatorii își pot dezlănțui potențialul de gaming oriunde și oricând cu aceste dispozitive de ultimă generație.

ASUS TUF Gaming F15/17 și A15/17 (FX507/707 și FA507/707)

ASUS TUF Gaming F15/17 și A15/17 dispun de un procesor Intel Core i9 de până la 13900H (F15/17) sau de un procesor AMD Ryzen 9 Zen 4 (A15/17) pentru un multitasking perfect. Utilizatorii se pot bucura de o grafică de joc cursivă cu cel mai recent GPU din seria GeForce RTX 40 pentru laptopuri, oferind framerate-uri ridicate chiar și la 1440p.

Comutatorul MUX dedicat și NVIDIA Advanced Optimus, împreună cu tehnologia DLSS cu inteligență artificială, asigură mișcări ultra-fluide și framerate-uri mai mari în titlurile acceptate. Performanța de nivel următor este asigurată de comutatorul MUX cu NVIDIA Advanced Optimus, care permite laptopului să ocolească automat grafica integrată în timpul jocurilor pentru o performanță sporită și o latență redusă.

Toate modelele 2024 includ acum un comutator MUX Switch

Toate modelele 2024 includ acum un comutator MUX Switch pentru actualizarea fără efort a capacității de stocare cu un slot SSD M.2 NVMe PCIe Gen 4×4 gol. Pentru modelul 2024, sistemul de răcire îmbunătățit dispune de ventilatoare Arc Flow duble cu un design cu 84 de pale, oferind un flux de aer cu până la 13% mai mare decât predecesorii și o funcționare mai silențioasă.

Acest design permite, de asemenea, o alimentare mai mare a GPU-ului, oferind jucătorilor un avantaj competitiv în materie de performanță. Familia ASUS TUF Gaming, echipată cu aceste îmbunătățiri, asigură gamerilor toate avantajele în peisajul jocurilor din 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.