Acasă Monitoare Monitoare ASUS ASUS ZenScreen Fold OLED (MQ17QH) – Primul monitor portabil OLED pliabil din...

ASUS ZenScreen Fold OLED (MQ17QH) – Primul monitor portabil OLED pliabil din lume

102
0
asus_zenscreen_fold_oled_mq17qh

ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH este un monitor OLED pliabil de 17,3 inchi QHD (2560 x 1920), care revoluționează afișajele portabile. Fiind primul de acest tip din lume, monitorul combină luminozitatea tehnologiei OLED cu un mecanism de pliere, redefinind productivitatea în mișcare.

Balamaua în stil „waterdrop” asigură o pliere impecabilă, adăugând eleganță designului și facilitând tranzițiile perfecte între unghiurile de vizualizare. Cu un profil remarcabil de subțire de 9,7 mm (la cea mai mică grosime) atunci când este desfășurat și o carcasă ușoară de 1,2 kg, această minune a ingineriei stabilește un nou standard de portabilitate și performanță.

Ecranul DisplayHDR True Black 500 oferă un festin vizual cu culori bogate și contrast uimitor, redând fidel imaginile prin gama de culori 100% DCI-P3 și acuratețea culorilor Delta-E < 2. Conectivitatea versatilă, inclusiv mini HDMI și două porturi USB-C, integrează perfect ZenScreen Fold OLED în orice ecosistem digital. Prinderea standard pentru trepied se adaptează la diverse configurații, oferind stabilitate pentru muncă sau demersuri creative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.