Acasă Accesorii CES 2024: ASUS AirVision M1 AR!

CES 2024: ASUS AirVision M1 AR!

128
0
asus_airvision_m1_wearable_display_03

Utilizatorii pot lua parte la o revoluție vizuală cu ochelarii de ultimă generație AirVision M1 AR, vârful de lance al ochelarilor de realitate augmentată. Acești ochelari AR redefinesc experiența de vizionare, dispunând de un ecran Micro OLED FHD (1920 x 1080) cu o luminozitate impresionantă de 1100 de niți, 58 de pixeli pe grad și o gamă remarcabilă de culori DCI-P3 de 95% pentru o vivacitate și detalii de neegalat.

Vizionarea imersivă este în centrul atenției, deoarece AirVision M1 oferă un câmp de vizualizare în perspectivă verticală de 57°, cuplat cu un câmp de vizualizare a imaginii (FOV) de 38° și o transmitanță de 60%.

Oferind utilizatorilor posibilitatea de poziționare cu 3 grade de libertate (3DoF) și un design intuitiv al aplicației, AirVision M1 permite utilizatorilor să fixeze ecranul într-o anumită poziție, asigurând un control și un confort sporit. AirVision M1 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a genera mai multe ecrane virtuale în formate 16:9, 21:9 și 32:9, oferind o versatilitate absolută.

Ochelarii sunt prevăzuți cu un touchpad intuitiv pe tâmpla stângă, facilitând reglajele fără întreruperi, cum ar fi controlul luminozității, activarea modului 3D și fixarea ecranului. Conectivitatea este simplificată, portul USB-C suportând DisplayPort™ Alt Mode, asigurând compatibilitatea între diverse dispozitive.

Acordând prioritate stării de sănătate a utilizatorului, AirVision M1 încorporează funcția de reducere a luminii albastre și a pâlpâirii, certificate TUV, împreună cu microfoane și difuzoare cu anulare a zgomotului pentru o experiență audio imersivă. Într-o variantă axată pe confidențialitate, acești ochelari AR se disting de alții de pe piață prin faptul că asigură confidențialitatea conținutului.

Conținutul propriu-zis al interfeței utilizatorului rămâne invizibil pentru cei din afară, oferind o experiență de vizionare privată și sigură – un pas revoluționar în viitorul ochelarilor de realitate augmentată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.