Acasă Evenimente CES 2024: Consumer Electronics Show Las Vegas 9-12 ianuarie!

CES 2024: Consumer Electronics Show Las Vegas 9-12 ianuarie!

167
0
CES-2024

CES 2024 începe săptămâna viitoare la Las Vegas, oferind consumatorilor o privire de ansamblu asupra noilor tehnologii și prototipuri pentru produsele viitorului.

Consumer Technology Association, care deține și organizează expoziția de tehnologie, se așteaptă la 130.000 de participanți și peste 4.000 de expozanți. Este un salt față de cei 115.000 de participanți și peste 3.200 de expozanți de anul trecut, dar încă sub nivelurile de dinainte de pandemie .

După un „an provocator la nivel global”, a spus Președintele și CEO-ul CTA, Gary Shapiro, el speră ca participanții să plece de la târgul comercial din acest an cu optimism pentru noul an. „Cred că oamenii caută lucruri interesante pentru un viitor mai luminos”, a spus el pentru USA TODAY.

Pe durata târgului, va exista un serviciu de transfer gratuit de la / spre anumite hoteluri pentru a transporta participanții la centrul de convenții și la Expo Venetian începând de luni. Monorailul Las Vegas conectează, de asemenea, centrul de convenții și Westgate de diverse hoteluri Strip, inclusiv Bally’s, Flamingo, Harrah’s, MGM Grand și Sahara.

Cei ce doresc să meargă, au la dispoziție două tipuri de bilete: Exhibits Plus Pass și Deluxe Conference Pass. La 350 USD, abonamentul Exhibits Plus oferă acces la etajul expoziției, note cheie, sesiune Great Minds și o anumită programare a conferinței pe principiul primul venit, primul servit. Deluxe Conference Pass oferă totul în Exhibits Plus Pass, plus patru zile de conferințe CES pentru, totul la 1.700 USD.

Echipa Tech Zoom va face tot posibilul să vă țină informați cu tot ce se întâmpla la CES 2024, aducându-vă în antenție noile tehnologii și gadgeturi! Aici găsiți toate noutățile de la CES 2024!

Știați că CES (Consumer Electronics Show) a fost lansat la New York, în 1967?  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.