Acasă Stiri Tehnologie Implementarea plăților online cu cardul – de la opțional la vital pentru...

Implementarea plăților online cu cardul – de la opțional la vital pentru e-commerce

127
0
e-commerce-online-shopping

Indiferent de afacerea ta online, ar trebui să ții pasul cu vremurile și să introduci soluții moderne. Unul dintre punctele cheie din ultima vreme este implementarea plății online cu cardul. Această modalitate de plată se află printre cele mai populare alegeri, indiferent de comerciant sau țara în care se comercializează.

Procesatori de plăți online și alegerea furnizorului potrivit

Încă nu ai implementat plata cu cardul în magazinul tău online? Atunci este esențial să verifici lista de procesatori plăți online, iar pentru alegerea celui potrivit trebuie să ții cont de câteva aspecte esențiale.

Dacă vei integra această metodă de plată, vei reduce cu siguranță numărul de clienți care abandonează produsele în coș pentru că lipsește metoda de plată cu cardul și, chiar dacă numărul comenzilor cu cash la livrare este încă foarte mare, această metodă de plată este obligatorie, căci dacă nu există, utilizatorii și potențialii clienți vor pune sub semnul întrebării credibilitatea business-ului respectiv.

Implementarea plății cu cardul în mediul online

Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare și, odată cu acestea, plățile online cu cardul. Aceasta este o modalitate foarte simplă și rapidă de a plăti online. 

Plata online cu cardul este, înainte de toate, extrem de convenabilă – pentru a face cumpărături, nu mai trebuie să stai la cozi sau chiar să te autentifici pe site-ul băncii. După introducerea datelor necesare cardului și autorizarea ta, plata se face automat. Această soluție universală oferită de decizia de implementare plata cu cardul pe site nu îți va permite doar să faci cumpărături în magazinul preferat, ci și să rezervi un hotel, să cumperi un bilet de avion sau să închiriezi o mașină. Mai mult decât atât, plata online cu cardul este foarte simplă – necesită doar câteva clicuri și introducerea câtorva informații în câmpurile furnizate. 

3 motive pentru a integra plata cu cardul printre modalitățile de plată online

Chiar dacă mai există printre clienții online persoane care se tem de această soluție, implementarea plăților cu cardul poate fi benefică atât pentru clienți, cât și pentru proprietarii magazinelor online. În continuare sunt 3 motive pentru care merită:

  • Plăți rapide și confortabile

Este dificil să găsești o metodă de plată online mai rapidă decât plata cu cardul. Aici totul se întâmplă în doar câteva secunde. Aceasta presupune autorizarea imediată a plății. Nu contează ce bancă este, la ce oră faci tranzacția și dacă se întâmplă să fie o zi liberă. Vânzătorul află mai repede despre plata cumpărătorului și poate începe imediat procesarea comenzii. Aceasta, la rândul său, este o problemă foarte importantă pentru client.

  • O soluție comună

Transferurile online rapide sunt, într-adevăr, extrem de populare în rândul clienților magazinului electronic, dar poate exista o situație în care operatorul de plăți să nu aibă un contract semnat cu banca clientului. Tranzacția pay-by-link devine atunci imposibilă. Merită să alegi cea mai rapidă opțiune, adică plata cu cardul, care este comună în întreaga lume. Probabil că toată lumea cunoaște cele două sisteme dominante, VISA și MasterCard. 

  • Securitatea plății

Nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la securitatea tranzacțiilor online. Acestea sunt garantate de bănci, organizații de plată și agenți de decontare. Există o mulțime de măsuri pentru a securiza tranzacțiile online. Este practic imposibil să se capteze date confidențiale ale clienților. Datorită tehnologiei moderne 3D Secure, fiecare tranzacție este verificată folosind o parolă suplimentară, de obicei trimisă prin mesaj text. Aceasta este confirmarea finală a plății. 

Nu în ultimul rând, deținătorul cardului are garanția că banii vor fi returnați dacă nu primește bunurile au serviciile comandate, în plus, merită menționat că nici o altă formă de plată nu este asigurată în mod similar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.