Acasă Stiri Tehnologie Samsung și Google Cloud își unesc forțele pentru a integra AI generativ...

Samsung și Google Cloud își unesc forțele pentru a integra AI generativ în seria Samsung Galaxy S24!

107
0
Samsung_Galaxy_Google-Gen_AI

Samsung și Google Cloud au anunțat un nou parteneriat pentru a oferi tehnologia de inteligență artificială generativă (AI) a Google Cloud utilizatorilor de smartphone-uri Samsung din întreaga lume. Începând cu seria Samsung Galaxy S24 anunțată pe 17 ianuarie în cadrul Galaxy Unpacked din San Jose, California, Samsung va fi primul partener Google Cloud care va implementa Gemini Pro și Imagen 2 pe Vertex AI prin cloud pe dispozitivele smartphone.

Google și Samsung împărtășesc de multă vreme valori puternic legate de importanța de a face tehnologia mai utilă și mai accesibilă pentru toată lumea. Suntem încântați că seria Galaxy S24 este primul smartphone echipat cu Gemini Pro și Imagen 2 pe Vertex AI. După luni de testare riguroasă și evaluare competitivă, echipele Google Cloud și Samsung au lucrat împreună pentru a oferi cea mai bună experiență Gemini AI de pe Galaxy” a spus Janghyun Yoon, Corporate EVP și Head of Software Office în cadrul diviziei Mobile eXperience, Samsung Electronics.

Samsung este primul partener Google Cloud care implementează Gemini Pro pe Vertex AI pentru utilizatori. Construit de la zero pentru a fi multimodal, Gemini poate generaliza și înțelege fără probleme, opera și combina diferite tipuri de informații, inclusiv text, cod, imagini și video. Începând cu aplicațiile originale Samsung, utilizatorii pot profita de funcția de sumarizare în Note, Voice Recorder și Tastatură. Gemini Pro pe Vertex AI oferă dispozitivelor Samsung funcții Google Cloud esențiale, inclusiv securitate, siguranță, confidențialitate și conformitatea datelor.

Utilizatorii seriei Galaxy S24 pot beneficia imediat de Imagen 2

De asemenea, utilizatorii seriei Galaxy S24 pot beneficia imediat de Imagen 2, cea mai avansată tehnologie de până acum a Google pentru extragerea textului din imagini de la Google DeepMind . Cu Imagen 2 pe Vertex AI, Samsung aduce utilizatorilor capabilități sigure și intuitive de editare a imaginilor. Aceste caracteristici pot fi găsite în Generative Edit în Galeria S24

Ca parte a acestui parteneriat, Samsung este unul dintre primii clienți care au testat Gemini Ultra, cel mai capabil și cel mai important model Google pentru sarcini extrem de complexe. De asemenea, Seria S24 va folosi Gemini Nano, LLM integrat pe dispozitiv livrat ca parte a sistemului de operare Android 14, cel mai eficient model de Gemini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.