Acasă Laptopuri TOP 8 cele mai bune laptop-uri din 2023!

TOP 8 cele mai bune laptop-uri din 2023!

24
0
cele-mai-bune-laptop-uri

Ne apropiem cu pași repezi de finalul acestui an, dar nu înainte de a ne pregăti de cel mai mare festival de shopping – Black Friday 2023. Multe magazine online au început deja să anunțe oferte de Black Fiday, altele așteaptă evenimentul oraganizat de eMAG. Cel mai probabil, cu toții avem o listă cu produsele dorite și le urmărim prețurile în speranța că le vom găsit la tarife mult mai accesibile! Laptop-urile sunt unele dintre cele mai căutate gadgeturi în această perioadă, dar e greu să alegem un model din multitudinea de produse existente pe piață.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui Chromebook, a unui laptop de gaming, a unui convertibil 2-în-1, a unui notebook ultraușor sau a unui model complex care să le cuprindă pe toate, mai jos găsiți mai multe opțiuni de la care să porniți căutăile. Acestea nu sunt cele mai puternice laptop-uri din piață, ci cele mai bune laptop-uri existente care oferă un raport bun preț / performanță / calitate. Este un top subiectiv, însă voi puteți să țineți cont de aceste recomandări sau să optați pentru altele, în funcție de nevoile voastre.

Apple MacBook Air (M2) – 7.199 Lei

Noul MacBook Air este un portabil subțire și ușor, având sub carcasă cel mai recent procesor Apple. Modelul M2 oferă, de asemenea, o cameră web de 1080p și un afișaj mai bun decât predecesorul său, păstrând în același timp funcții precum durata lungă de viață a bateriei și încărcarea MagSafe.

Procesorul M2 nu este la fel de rapid sau puternic precum M1 Pro sau M1 Max, dar este încă performant în raport cu modelul pe care este instalat. Având în vedere cât de subțire și ușor este Apple MacBook Air (M2), acest model oferă un raport foarte bun între putere de procesare și portabilitate. 

Modelul de bază are în configurația sa de bază 8 GB memorie RAM, 256 GB săațiu de stocare, un procesor cu 8 nuclee și un GPU cu 8 nuclee, iar prețul pornește de la 7.199 Lei.

Asus Zenbook Pro Duo 14 – 10.257,80 lei

În cele din urmă, există un laptop cu ecran dublu pe care îl puteți cumpăra. La modelul Zenbook Duo 14, Asus a înclinat ecranul semnificativ mai mult decât înainte, a implementat o tehnologie ce a permis o rezoluție mai mare și i-a oferit o gravare anti-glare care l-a făcut cu adevărat util. 

Folosind software-ul Asus ScreenXpert, utilizatorii Zenbook Pro Duo au în esență un monitor OLED secundar mic pe tastatura lor. Acest al doilea ecran poate fi, de asemenea, transformat într-un touchpad generos. Dispozitivul vine, de asemenea, cu tehnologii de înaltă performanță de la Intel și Nvidia și un ecran principal cu aspect de 16:10. Acest dispozitiv inovator este cea mai bună alegere pentru cumpărătorii care doresc mai multe ecrane într-un singur laptop.

Asus ROG Zephyrus G14 – 8.300,99 lei

ROG Zephyrus G14 este un laptop de gaming extrem de puternic. Procesorul său AMD Ryzen 9 și placa video GeForce RTX 3060 pot spori performanțe grafice puternice și fluide în jocuri cu afișajul său QHD, fiind, de asemenea, surprinzător de eficiente pentru alte sarcini de tip office și multimedia.

Considerăm că acest model, în special, este cel mai bun laptop de gaming de 14 inchi pe care îl puteți cumpăra. Este un dispozitiv perfect portabil, cu doar 1.6kg și o grosime de doar 19.5 mm. Vine echipat cu o tastatură standard, touchpad, selecție de porturi și ecran performant.

Asus Chromebook Flip CX5

Asus ne-a surprins cu Chromebook Flip CX5, un laptop superb de 800 de dolari care rulează sistemul de operare Chrome. Este la fel de robust și de bine construit ca toate celelalte modele de laptopuri cu Windows. Include specificații complete pentru laptop, inclusiv o baterie de 57 Wh, care oferă autonomie foarte bună și încărcare rapidă. 

Un astfel de model vine echipat cu procesor de ultimă generație de la Intel, un procesor grafic integrat, 16GB memorie RAM, stocare de la 128GB SSD și un display de 15.6 inch. Nu e cel mai ușor laptop din piață, dar are unul dintre cele mai bune rapoarte calitate / preț / performanță.

Dell XPS 13 – 7.099,99 lei

Dell XPS 13 este execuția supremă pentru designul tradițional de laptop subțire și ușor. Este elegant și compact, are o tastatură și trackpad grozave și oferă performanțe excelente. Dacă sunteți în căutarea unui laptop extrem de subțire și ușor, acest model este definiția portabilității. Un astfel de model vine echipat cu procesor de ultimă generație de la Intel, placă video integrată, între 8GB și 32GB memorie RAM, stocare între 512GB și 1TB SSD, ecran de 13.4 inch. Dell XPS 13 este un laptop compact și fiabil.

Asus Zenbook S 13 OLED – 6.799,99 lei

Asus Zenbook S 13 OLED este cel mai bun laptop OLED pe care îl puteți cumpăra. Dacă prioritatea voastră este un laptop ușor, cu un ecran excelent, nu căuta mai departe decât Asus Zenbook S 13 OLED. Alimentat de noile procesoare Intel de generația a 13-a, ASUS Zenbook S 13 OLED este un dispozitiv uimitor de ușor, cu un design îngrijit și unic. Capacul nu preia amprentele digitale, ceea ce este un lucru foarte rar de spus despre laptopuri.

Pe lângă construcția sa compactă, Zenbook S 13 are o selecție impresionantă de porturi, inclusiv HDMI 2.1, USB-A și mai multe porturi Thunderbolt. Ecranul OLED este punctul forte al acestui model. Cu o diagonală de 13.3 inch, acesta poate oferi o rezoluție de 2880 x 1800 pixeli, 60 Hz.

Laptop Microsoft Surface 5 (13,5 inchi)

Laptop Microsoft Surface 5 este subțire, ușor, cu un afișaj 3:2 și o serie de opțiuni de culoare. Toate modelele au procesoare Intel din a 12-a generație. La fel ca predecesorul său, Surface 5 este subțire, ușor și bine construit, cu stilul elegant și caracteristic Microsoft. Noul Surface 5 acceptă Thunderbolt 4, dar spre deosebire de anul trecut, există doar modele Intel, fără AMD disponibile. Procesoarele din a 12-a generație oferă performanțe satisfăcătoare, în special în activități de tip office. 

HP Dragonfly Pro

HP Elite Dragonfly Pro este unul dintre cele mai bune laptopuri de business. Funcționează destul de bine și vine cu servicii suplimentare. Deși face parte din familia HP Dragonfly, Dragonfly Pro este adaptat persoanelor care desfășoară activități independente și lucrătorilor independenți. Este alimentat de procesoare Ryzen 7000 de la AMD, iar performanța sa a rivalizat cu cea a MacBook Pro M2. Promite o autonomie echivalentul unei zile de lucru. Difuzoarele sună bine, camera web oferă o imagine detaliată, tastatura este confortabilă, iar ecranul este destul de luminos. În mod tipic HP, șasiul este destul de bine construit, cu un aspect elegant și profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.